Avatar: Frontiers of Pandora dostane českou AI lokalizaci
i Zdroj: Ubisoft Massive
Češtiny do her Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Avatar: Frontiers of Pandora dostane českou AI lokalizaci

Avatar: Frontiers of Pandora dostane českou AI lokalizaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 12. 2023 09:00

Avatar: Frontiers of Pandora dostane českou AI lokalizaci, oznámila streamerka Squiee. Ta pravděpodobně vyjde v rámci několika hodin, maximálně dnů po vydání hry.

Reklama

Dnes už si možná někteří z nás zvykli, že minimálně PC verze dostane českou AI lokalizaci, a kolikrát už v den vydání hry. Vznikají další a další týmy, které se do vývoje zapojují, což také znamená více přeložených projektů. A jedním z dalších bude Avatar: Frontiers of Pandora.

Avatar: Frontiers of Pandora dostane českou AI lokalizaci

Svoji další lokalizaci tentokrát po delší odmlce oznámila streamerka Squiee, která jako první přinesla AI překlad hry Starfield nebo Assassin's Creed: Mirage. Je již také známá tím, že její češtiny nevycházejí jen po AI překladu, do textů později sama ručně zasahuje

"Základ češtiny vychází z překladu pomocí umělé inteligence a post-processingu pomocí mých algoritmů a nástrojů. Překlad jsem však sama ručně zrevidovala při kompletním průchodu hrou a už se v žádném případě nejedná o AI překlad. Dovolím si tvrdit, že kvalita nyní dosahuje téměř kvality profesionálních překladů," dočtete se na oficiálních stránkách.

Avatar: Frontiers of Pandora vyjde 7. prosince 2023 ve verzích PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Amazon Luna. Hra nás vezme na místa, které z dvoudílného filmového zpracování neznáme. Nicméně ani zde není klid, jednotky RDA obklopují místní obyvatele a pomalu zabírají další území. Dokážete si s nimi poradit? 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama