Beta XDefiant odemyká veškeré zbraně a doplňky
i Zdroj: Ubisoft
XDefiant Novinka Beta XDefiant odemyká veškeré zbraně a doplňky

Beta XDefiant odemyká veškeré zbraně a doplňky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 4. 2023 16:11

Betaverze multiplayerovky XDefiant začala celkem slušně, bez bugů či padání, po pár získaných levelech se ale objevilo spousty problémů. Tvůrci tak odemykají zbraně i attachmenty.

Reklama

Zhruba před týdnem Ubisoft spustil uzavřenou betaverzi, kterou jsme pečlivě otestovali. Vyzkoušeli jsme všechny dostupné frakce, zbraně i režimy. Ještě druhý den vše běželo až na pár errorů celkem slušně. Servery nelagovaly ani se neobjevovaly žádné bugy. První problémy přišly až s updatem, hráči ve hře neviděli své nicky v killfeedu ani počet dosažených levelů. To by ještě v rámci bety problém nebyl. 
 

Horší už to bylo ve chvíli, kdy jsme odemkli nový attachment či skin, hra nám jej nedovolila použít a to ani přesto, že jsme jej získali. Přestaly správně fungovat také loadouty, (stavěli jsme si všech 10 najednou), veškeré nastavení se však po chvíli restartovalo. Tyto chyby nevyřešil ani nový update, který měl “něco” opravit. 
 

Tvůrci se tak rozhodli, že tyto chyby vyřeší později, a hráčům nabídnou kompletně otevřený arsenal zbraní i attachmentů. Další aktualizace pak opravila i nastavení loadoutů (to dnes už opět ale nefunguje). 
 

Pokud máte přístup k betaverzi, tak šup do hry, vyzkoušet si můžete všechny zbraně i jejich doplňky. Beta se uzavře 23. dubna

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama