Beta XDefiant prodloužena do 25. dubna
i Zdroj: Ubisoft Studio
XDefiant Novinka Beta XDefiant prodloužena do 25. dubna

Beta XDefiant prodloužena do 25. dubna

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 4. 2023 06:29

O betaverzi XDefiant je podle oficiálního vyjádření Ubisoftu extrémně, a možná nečekaně, velký zájem. Beta tak neskončí dle původního plánu dnes, ale až v úterý 25. dubna. V článku pak statistiky a naše postřehy + odměny pro hráče bety.

Reklama

Uzavřená betaverze multiplayerové hry XDefiant odstartovala 13. dubna, oficiálně pak byl plánovaný konec na neděli 23. dubna. Betu si však nakonec hráči budou moct hrát dál, a nasbírat si celý seznam skinů, který uzavřený test nabízí. Ubisoft v první řadě poděkoval o obří zájem, pravděpodobně sami takový počet aktivních a žádajících hráčů o klíč nečekali. Údajně se do bety zapojil asi milion hráčů.

Beta hráčům předvedla, jak zhruba bude vypadat finální verze, pravděpodobně se toho už příliš nezmění. Tvůrci se nyní zaměří na velký počet nahlášených chyb, a že jich bylo. Každý den se objevilo něco nového, jednou jsme měli problémy s kill-feedem, pak hra nereagovala na změnu loadoutu, neukládaly se loadouty a nakonec i přes odemčení veškerých attachmentů, nám je hra nedovolila použít, celkově toho bylo mnohem více.

Beta battle-pass

Už v betaverzi Ubisoft nabídl menší battle-pass, ve kterém jsme po dosažení dalšího levelu odemkli skiny zbraní a postav. Všechny tyto skiny by měly být exkluzivní pro hráče, kteří se bety účastní. Některé kousky vypadají velmi dobře. Například taková futuristická MP5 nebo grafitová MP7 - viz galerie níže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama