Call of Duty (2025) by mohlo vznikat v High Moon Studios
i Zdroj: Activision
Novinka Call of Duty (2025) by mohlo vznikat v High Moon Studios

Call of Duty (2025) by mohlo vznikat v High Moon Studios

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 2. 2024 15:00

High Moon Studios by mohlo být čtvrtým studiem, které se podílí na výrobě oblíbené série Call of Duty. Navíc by se mohlo stát hlavním vývojářem dílu Call of Duty (2025).

Reklama

Série Call of Duty jen tak neskončí. Zatím co hráči se aktuálně prohánějí v nejnovějším Modern Warfare 3 nebo Warzone 2, pod Activisionem vzniká několik dalších projektů. Už na konci letoška údajně vyjde revoluční Call of Duty: Black Ops - Gulf War, na kterém pracuje Treyarch. K oznámení dojde v rámci několika málo měsíců. Pomalu se ale už začíná mluvit o ročníku 2025.

Revoluce v Call of Duty (2024)? Spekuluje se o otevřeném světě
i Zdroj: Activision

Revoluce v Call of Duty (2024)? Spekuluje se o otevřeném světě

První Call of Duty s otevřeným světem? Skutečně opustí klasický lineární postup, na který jsme tolik let zvyklí? O něčem se…

5. 2. 2024 17:30

Call of Duty (2025)

Jisté je jedno, i v roce 2025 se dočkáme dalšího dílu série. S informací již několikrát přišel uznávaný a stále neomylný insider Tom Henderson. Ten nedávno prozradil, že už Gulf War (2024) nabídne kampaň pro jednoho hráče, která nás vezme poprvé v historii značky do otevřeného světa. Ten by měl připomínat slavné Far Cry. Chybět také nemají nejrůznější typy vozidel nebo rychlé cestování.

A stejně tak by tomu mělo být i v roce 2025. Zhruba za dva roky by měl vyjít další díl z mini-série Black Ops, ovšem s futurustickými prvky. Henderson nyní tvrdí, že Call of Duty: project Saturn, jak se údajně nazývá, stále nemá přiděleného hlavního vývojáře, všichni mají být zaneprázdnění. Takto by podle jeho zdrojů měly vypadat následující roky:

  • Call of Duty (2024) - Treyarch
  • Call of Duty (2025) - High Moon Studios ?
  • Call of Duty (2026) - Infinity Ward
  • Call of Duty (2027) - Sledgehammer Games

High Moon Studios

Henderson tvrdí, že by americké High Moon Studios mohlo být čtvrtým studiem, které do budoucna připojí ke stálicím, kterými jsou Treyarch, Infinity Ward a Sledgehammer Games. Activision má v tuto chvíli řešit, kdo z týmů se ujme dílu (2025), a má být velmi pravděpodobné, že to bude právě High Moon Studios.

High Moon Studios se v minulosti podepsalo pod hry jako Transformers: Fall of Cybertron, Deadpool (2013) nebo Transformers: Dark of the Moon. Nutno však podotknout, že i oni mají velké zkušenosti s Call of Duty. Vypomáhali například s Call of Duty: Vanguard, Cold War, Black Ops nebo Modern Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama