Call of Duty: Warzone 3 má dorazit v roce 2026
i Zdroj: Activision
Novinka Call of Duty: Warzone 3 má dorazit v roce 2026

Call of Duty: Warzone 3 má dorazit v roce 2026

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Call of Duty: Warzone 3 přijde současně s Call of Duty: Modern Warfare 4 na konci roku 2026. Alespoň to tvrdí důvěryhodný insider na sociálních sítích.

Reklama

Jistě jste si zvykli na to, že společnost Activision každým rokem vydává nový prémiový díl série Call of Duty. Nic se na tom nezměnilo ani poté, co Activision Blizzard koupil gigant Microsoft. Kromě toho jede na vedlejší koleji ještě free-to-play multiplayerová, stále velmi populární hra Call of Duty: Warzone, kterou v listopadu 2022 nahradil druhý díl.

Zatímco Treyarch dokončuje vývoj letošního Call of Duty: Black Ops 6 a studia Sledgehammer Games či Infinity Ward pracují na dalších dílech, studio Raven Software by už mohlo připravovat Call of Duty: Warzone 3. Naznačují to uniklé soubory objevené dataminery, které obsahují odkazy na „databáze-WarZone 3“ (db wz3). Podle insiderů z codwarfareforum by Warzone 3 mělo dorazit v roce 2026, společně s vydáním Call of Duty: Modern Warfare 4. Nutno samozřejmě podotknout, že se veškeré plány mohou změnit a navíc se nemusejí zakládat na pravdě, ovšem jde o dobře informovaný účet a jestli Warzone 3 zmiňuje, pak na tom něco bude.

Call of Duty (2025) by mohlo vznikat v High Moon Studios
i Zdroj: Activision

Call of Duty (2025) by mohlo vznikat v High Moon Studios

High Moon Studios by mohlo být čtvrtým studiem, které se podílí na výrobě oblíbené série Call of Duty. Navíc by se mohlo…

Call of Duty (2025)

Jestliže vás už nyní zajímá, co přijde v příštím roce, máme pro vás odpověď, ovšem i v tomto případě se jedná o neověřenou informaci. Insider tvrdí, že příští rok dorazí Call of Duty: Black Ops 7. Otázkou však je, kdo jej vytvoří, spekulovalo se nad High Moon Studios, celou pravdu se ale dozvíme nejdříve půl roku. O rok později (2026) potom zmíněné Modern Warfare 4.

High Moon Studios se v minulosti podepsalo pod hry jako Transformers: Fall of Cybertron, Deadpool (2013) nebo Transformers: Dark of the Moon. Nutno však podotknout, že i oni mají velké zkušenosti s Call of Duty. Vypomáhali například s Call of Duty: Vanguard, Cold War, Black Ops nebo Modern Warfare.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama