Čeština pro Avatar: Frontiers of Pandora tu bude do několika dnů
i Zdroj: Ubisoft Massive
Češtiny do her Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Čeština pro Avatar: Frontiers of Pandora tu bude do několika dnů

Čeština pro Avatar: Frontiers of Pandora tu bude do několika dnů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 12. 2023 22:00

Čeština pro Avatar: Frontiers of Pandora je těsně před dokončením, oznámila streamerka Squiee. Kdy bychom se ji mohli dočkat? A jak se k ní vyjádřila autorka?

Reklama

Čeština pro Avatar: Frontiers of Pandora je ve vývoji, oznámila známá streamerka a distributorka AI češtin, Squiee. Nicméně nebude tak rychle, jak jsme obvykle u komunitních češtin zvyklí. 

Avatar mi ještě pár dní potrvá, je to velmi složité - ale je to na dobré cestě,

prozradila nám autorka češtiny. Squiee je známá tím, že její češtiny jsou propracovanější, než jakékoliv jiné, pořízené za pomoci umělé inteligence. Sama do textu po automatickém překladu zasahuje a upravuje nejasnosti, nepřeložená slova a dialogy apod. 

Technicky se jedná o můj nejsložitější projekt. Pokud by Avatar byl složitostí 10/10, tak překlad AC: Valhalla byl odhadem 6/10. I přes obrovskou technickou složitost překladu mám techniku překladu hotovou (extrakce a dekódování textů z archivů a i zpětné zabalení extrahovaných textů do herních archivů Snowdrop Enginu).” Informuje na svých oficiálních stránkách.

Avatar: Frontiers of Pandora vyšlo 7. prosince 2023, a ačkoliv ji někteří zařadili mezi nejočekávanější hry roku (včetně nás), nejde ve finále o něco extra revolunčího. V recenzích si hra vyslechla samozřejmě i chválu, recenzentům se líbil především nádherný a živý otevřený svět. Finální průměr je zhruba na 7 / 10.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama