Co zabíjí naše kolegy? To brzy zjistíme, Still Wakes the Deep má datum vydání
i Zdroj: The Chinese Room
Still Wakes the Deep Novinka Co zabíjí naše kolegy? To brzy zjistíme, Still Wakes the Deep má datum vydání

Co zabíjí naše kolegy? To brzy zjistíme, Still Wakes the Deep má datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 5. 2024 13:30

Ropnou plošinu kousek od Norska napadne mimozemská entita. Horor začíná, kolegové umírají, a my se snažíme přežít. Parádně vypadající Still Wakes the Deep má datum vydání.

Reklama

Fanoušci zejména hororových her se mají na co těšit. Studio The Chinese Room právě oznámilo datum vydání své očekávané adventury Still Wakes the Deep. Ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S dorazí již za měsíc, konkrétně 18. června 2024. Zástupci vývojářského týmu to prozradili v nejnovějším deníčku.

Nutno k této hře podotknout jednu důležitou informaci. Nejsme žádní vojáci, nejsme hrdinové, kteří vlastní palné zbraně. V Still Wakes the Deep nebudeme bojovat - důležité bude používat hlavu a logicky přemýšlet nad strategií, jak v této situaci přežít. Dodnes nevíme, co vlastně ropnou plošinu napadlo, mluví se ale o mimozemském nepříteli.

Jste pracovníkem na ropné plošině na moři a bojujete o svůj život v divoké bouři, nebezpečném prostředí a temných mrazivých vodách Severního moře. Všechny komunikační linky byly přerušeny. Všechny východy jsou pryč. Zbývá jen čelit nepoznané hrůze, která přichází na palubu.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama