Cyberpunk 2077 brzy dostane multiplayer, stojí za ním modeři
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 brzy dostane multiplayer, stojí za ním modeři

Cyberpunk 2077 brzy dostane multiplayer, stojí za ním modeři

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Pamatujete, jak CD Projekt RED sliboval multiplayer pro Cyberpunk 2077? Nakonec na něj nedošlo, ale módeři představili vlastní režim, který by mohl multiplayer přidat.

Reklama

Ačkoliv Cyberpunk 2077 neodstartoval během vydání příliš dobře a potýkal se s problémy, nakonec z něj CD Projekt RED dokázal udělat jednu z nejlepších akční RPG, které kdy vyšly. Bohužel celá cesta trvala déle než jsme asi všichni tušili, a ačkoliv je Cyberpunk 2077 po desítkách aktualizací “hotový” a tvůrci od něj již dali ruce pryč, se přesto něco chystá. 

Pamatujete, jak CD Projekt tvrdil, že hra dostane nejrůznější typy mechanik, prostředků nebo multiplayer? Bohužel na spoustu věcí nezbyl čas a tak se o dodatečné a očekávané mechaniky musejí postarat fanoušci. 

Přichází multiplayer

Vývoj plnohodnotného multiplayerového režimu pro tak komplexní hru, jakou je Cyberpunk 2077, by byl velmi náročný a drahý. Po problémech s původním vydáním se studio možná rozhodlo, že investice do multiplayeru by nebyla efektivní a raději zaměřilo své zdroje na jiné aspekty hry a budoucí projekty.

Nakonec by však díky fanouškům mohl přijít. Tvůrci modifikace CyberMP právě potvrdili, že jsou na velmi dobré cestě a aktuálně testují klasický deathmach a závody vozidel. Režim aktuálně není veřejně dostupný, nicméně brzy už by konečně mohl. Více ve výše přiloženém videu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama