Dead Rising Remaster na prvních záběrech s datem vydání
i Zdroj: CAPCOM Co., Ltd.
DRD: Remaster Novinka Dead Rising Remaster na prvních záběrech s datem vydání

Dead Rising Remaster na prvních záběrech s datem vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 7. 2024 08:45
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Capcom detailně představil Dead Rising Remaster a během večerní konference prozradil i datum vydání. Hra dorazí ještě letos, v článku najdete podrobnosti.

Reklama

Capcom během včerejší konference Next 2024 podrobněji představil nedávno oznámený Dead Rising Deluxe Remaster. Vidět můžeme první gameplay záběry a popisek, který potvrzuje, že skutečně půjde o propracovaný remaster se vším všudy. Hra se dočká moderní grafické stránky, nasvícení, animací a nově namluveného dabingu. Tvůrci pak lákají na nové možnosti ve hře nebo automatické ukládání pozic. Těšit se samozřejmě můžeme na 4K rozlišení při 60 snímcích za sekundu.

Dead Rising Deluxe Remaster vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S již 19. září 2024, bohužel bez české lokalizace. 

Dead Rising Deluxe Remaster

Jednoho dne se klidné město Willamette v Coloradu ocitlo pod karanténou vyhlášenou americkou armádou. Frank West, nezávislý novinář, vycítí senzační příběh a dostane se do jediného nákupního centra ve městě. Bohužel, toto centrum se změnilo v živoucí peklo, plné nesčetných zombie. Pomoc dorazí za 72 hodin, takže je na něm, aby odhalil pravdu o tomto incidentu, než bude příliš pozdě!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama