Deadlock stále nevyšel, přesto má už 120 tisíc hráčů
i Zdroj: Valve Corporation
Deadlock Novinka Deadlock stále nevyšel, přesto má už 120 tisíc hráčů

Deadlock stále nevyšel, přesto má už 120 tisíc hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Concord od PlayStationu může jen tiše závidět. Konkurenční Deadlock od Valve má na Steamu již více než 120 tisíc hráčů a čísla neustále rostou.

Reklama

Společnosti Valve se opět podařilo překvapit. Ačkoliv jsme to neočekávali, arénová multiplayerová hra Deadlock má velmi slušný základ. Co je však ještě zajímavější, hra ještě oficiálně nevyšla a je dostupná pouze v rámci testování, do kterého se hráči dostanou pouze na pozvánku od přátel. My Deadlock v tuto chvíli hrajeme a brzy vám přineseme první dojmy.

Deadlock už v jeden moment hrálo přes 120 tisíc lidí, což je úctyhodné číslo, zvláště když vezmeme v úvahu, že hra je stále v rané fázi vývoje a přístup k ní má jen omezený počet hráčů. Navíc je hra zdarma, což by mohlo inspirovat PlayStation, který nedávno vydal hru Concord na stejném principu, ale nesmyslně ji ocenil na 40 euro. Možná i proto má Concord jen pár stovek hráčů a jejich počet stále klesá.

Deadlock

Deadlock je arénová MOBA novinka od Valve, tvůrců Half-Life a Counter-Strike, ve které se ujmeme několika hrdinů, kteří mají unikátní schopnosti. Deadlock je v současné době stále ve vývoji a zdá se, že i nějakou dobu ještě bude. Ovšem už nyní hra dostala velký update, který přinesl až 100 úprav.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama