Valve oznámilo arénovou multiplayerovku Deadlock, vyjde v češtině
i Zdroj: Valve Corporation
Deadlock Novinka Valve oznámilo arénovou multiplayerovku Deadlock, vyjde v češtině

Valve oznámilo arénovou multiplayerovku Deadlock, vyjde v češtině

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Deadlock je zbrusu nová hra od tvůrců Half-Life a Counter-Strike. Po sérii uniklých záběrů už Valve nemělo co skrývat, ale přesto ze hry oficiálně neukázalo nic.

Reklama

Valve konečně oficiálně oznamuje multiplayerovou hru Deadlock, o které jsme vás už dříve informovali. Poprvé jsme o ní psali už v polovině května, kdy na internet unikly záběry z testování. Hra se dokonce objevila v databázi, kde jsme zjistili, že ji testuje téměř 20 tisíc hráčů, a to ještě před oficiálním oznámením.

Nyní, po dalších únicích z testování, Valve Deadlock ukázalo, i když zatím bez přílišných detailů. Hra se objevila na Steamu, ale bez jakýchkoliv informací – tak prázdný záznam jsme tam asi ještě neviděli. Jedna zajímavost však stojí za zmínku: hra nabídne rozhraní v češtině!

Deadlock

Deadlock je hra pro více hráčů, která se momentálně nachází v rané fázi vývoje.” Pouze takto stručně Valve popsalo svou novinku. Již nějakou dobu víme, že Deadlock je PvP arénová hra, která se podobá titulům jako Overwatch nebo nedávno vydanému Concordu. Hra nabídne režim 6 vs. 6 a široký výběr hrdinů s unikátními schopnostmi.

Více informací bychom se měli dozvědět brzy. Zatím se můžete podívat na několik záběrů nahoře a dejte nám vědět, jak se vám Deadlock líbí. Hra je zaměřená na PC a s velkou pravděpodobností bude free-to-play.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama