Dokument o vývoji The Last of Us Part 2 je venku, má české titulky a je zdarma
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Part 2 Novinka Dokument o vývoji The Last of Us Part 2 je venku, má české titulky a je zdarma

Dokument o vývoji The Last of Us Part 2 je venku, má české titulky a je zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 2. 2024 08:00

Dokumentární snímek o náročném vývoji The Last of Us Part 2 je konečně venku! Studio Naughty Dog se s fanoušky podělilo o detaily ze zákulisí. Dokument je zcela zdarma.

Reklama

Máme tu nějaké fanoušky The Last of Us Part 2? Věřím, že stovky, možná tisíce. Většina z vás pak jistě již hru také dohrála a netrpělivě čeká na Part 3, či druhou řadu hraného seriálu. Venku je dlouho očekávaný dokumentární film, který ve dvou hodinách podává přehled celého vývoje druhé kapitoly. Úžasnou zprávou je, že je zcela zdarma a navíc obsahuje české titulky! Pro zhlédnutí můžete nahlédnout přímo do článku níže nebo si film pustit na YouTube, kde je k dispozici od Naughty Dog.

Snímek trvá dvě hodiny a odhaluje, jak se Naughty Dog vypořádal s náročným vývojem The Last of Us 2 během globální pandemie Covid 19. Nechybí pak ani zmínka o neoblíbené části, která se nazývá “crunch” (období, kdy vývojáři tráví v zaměstnání nad rámec standardní pracovní doby).

Jestliže jste ještě The Last of Us Part 2 neokusili, pak rozhodně doporučujeme nedávno vydanou remasterovanou verzi, která vyšla v polovině ledna 2024. Ne jen, že obsahuje různá vylepšení, potěší i zbrusu novým režimem No Return, který je absolutní výzvou pro nejnáročnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama