DOOM 2 vylepšený o ray-tracing vypadá naprosto parádně
i Zdroj: Bethesda Game Studios
DOOM 2 Novinka DOOM 2 vylepšený o ray-tracing vypadá naprosto parádně

DOOM 2 vylepšený o ray-tracing vypadá naprosto parádně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

DOOM 2 je díky technologii RTX Remix naprosto nádherný. Fanouškovská modifikace nejenže upravuje nasvícení a odrazy, ale také strukturu krve.

Reklama

Legendární DOOM 2 včetně prvního dílu nedávno dostaly zbrusu nové edice, které zahrnují novinky jak po obsahové stránce, tak výkonové - s vícevláknovým vykreslováním umožňuje hraní ve 4K a 120 FPS na Xbox Series X/S, PC a PlayStation 5. DOOM 2 asi však můžete ještě díky fanouškovské modifikaci, která do hry přidá ray-tracing. Rozdíly jsou ihned znát, nasvícení nebo odrazy vypadají prvotřídně. Kromě toho autor upravil také krev, která už se neskládá z kostiček, ale tekutiny. Níže najdete trailer a na úplném závěru článku ještě porovnání před a po.

Modifikace Doom 2: RAY TRACED (2024) byla vytvořena pomocí parádní technologie RTX Remix, kterou nedávno představila společnost Nvidia. 

"Reálné sledování paprsků (path tracing) umožňuje vykreslování stínů, odrazů a globálního osvětlení bez nutnosti předchozího „předpřípravy“ (prebaking). Každý objekt má svůj stín. Emisní mapy přispívají k osvětlení. Volumetrické osvětlení je sledováno, aby simulovalo hustou atmosféru." Dodal autor modifikace. Modifikaci zdarma stáhnete na stránkách Moddb.com. Najdete i další informace, například, co všechno mód

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama