Electronic Arts během konference potvrdilo nový Battlefield pro rok 2025
i Zdroj: EA DICE
Novinka Electronic Arts během konference potvrdilo nový Battlefield pro rok 2025

Electronic Arts během konference potvrdilo nový Battlefield pro rok 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 1. 2024 18:00

Během interní konference společnosti Electronic Arts se řešily investice, a padnout měla i data vydání některých her. Na seznamu nechyběl ani nový Battlefield.

Reklama

Další Battlefiledy budou, to už Electronic Arts několikrát zopakovalo, vlastně jde o jednu z nejdůležitějších značek celého společnosti. Prozatím posledním dílem je méně povedený Battlefield 2042, který doslova bojoval, aby si udržel i těch pár lidí, kteří hře věřili. Situace se pomalu začala lepšit až v průběhu roku 2023, kdy byl několikrát zaznamenán rekord v počtu současně hrajících hráčů. Nicméně prakticky ihned po vydání dílu 2042 se mluvilo o pokračování série - ta měla podle prvních informací měla přijít koncem letošního roku, avšak to bude trochu jinak.

Sérii Battlefield věříme, i její budoucnosti, říká vedení EA
i Zdroj: DICE

Sérii Battlefield věříme, i její budoucnosti, říká vedení EA

Fanoušky série toto oficiální vyjádření společnosti EA rozhodně potěší. V následujících letech se se sérií Battlefield…

12. 5. 2023 06:32

Během letošního roku k žádnému novému Battlefieldu nedojde, udržovat se tak minimálně dva roky bude 2042. Vydavatelství Electronic Arts mělo za zavřenými dveřmi během konference s investory uvést, že se další díl Battlefield vyjde na konci roku 2025. To by mohlo také znamenat, že vývoj je aktivní a v tuto chvíli by mohl být ve fázi plné produkce. Brzy by také mohlo vyplout na povrch, co od dalšího dílu očekávat, půjde znovu o moderní střílečku, nebo snad o 2. světovou válku? 

Battlefield 3 Remastered

Vzpomenout na závěr musíme i spekulace z roku 2020. Možná si ještě někteří pamatujete na náš článek, kde jsme mluvili o možných přípravách Battlefield 3 Remastered. Nasvědčovalo tomu hned několik indicií: designer Niklase Åstranda, který působí v DICE zvláštně reagoval na tweety zmiňující právě Battlefield 3 Remastered. Skutečně se chystá? Nebyl by ale v tomto případě lepší remake? A nebo je to jen celé jeden velký výmysl? To bychom se měli dozvědět v příštím roce.

A co vy, přáli byste si remaster slavné trojky nebo raději zbrusu nový díl? Dejte nám vědět do komentáře nebo na našem Facebooku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama