Fotorealistické záběry z českého KCD 2, které vás ohromí
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Fotorealistické záběry z českého KCD 2, které vás ohromí

Fotorealistické záběry z českého KCD 2, které vás ohromí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Kingdom Come: Deliverance 2 znovu předvedlo naprosto úžasnou grafickou stránku. Video působí jako povedený CGI filmeček, přitom jde o záběry přímo ze hry.

Reklama

Je už dlouho známým faktem, že české RPG Kingdom Come: Deliverance 2 bude mít prvotřídní grafiku, a to nám bylo potvrzeno nejen několika úžasnými záběry, ale i novými ukázkami. Nedávno se objevily nové záběry, které nám umožňují vidět nádherné detaily lesa, okolní krajiny a vzdálené výhledy. Je zřejmé, že studio Warhorse věnovalo velkou pozornost grafice a detailům, což se projevuje v každém aspektu hry. Celé to ze začátku působí jako CGI filmeček, ovšem to nás na konci vyvede z omylu, Jindra se pomalu otočí k zakrvácenému koni a odjede.

Během Gamescomu jsem měl možnost vyzkoušet přibližně hodinovou demoverzi, kde jsem prozkoumal jak města, tak lesní oblasti, a mohu potvrdit, že po grafické stránce je hra o něco dál než v případě jedničky. Pokud máte zájem o mé upřímné dojmy z této zkušenosti, můžete si je přečíst zde.

Kingdom Come: Deliverance 2

KCD 2 je pokračováním velkolepého RPG, které nás vzalo do středověku. I tentokrát se ujmeme role Jindry ze Skalice, který má před sebou příběh a obří otevřený svět, kde strávíme desítky hodin. Tvůrci slibují scénář, který mezi hrami nemá obdoby - nabídne přes 2.2 miliony slov

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde 11. února 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama