Kingdom Come: Deliverance 2 dostane nejdelší scénář v historii her
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 dostane nejdelší scénář v historii her

Kingdom Come: Deliverance 2 dostane nejdelší scénář v historii her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Kingdom Come: Deliverance 2 má delší scénář než The Witcher 3, Baldur's Gate 3 nebo Star Wars: The Old Republic. Hra nabídne přes 2 miliony slov!

Reklama

Kolem českého RPG Kingdom Come: Deliverance 2 je stále velmi živo. Není snad týden, co bychom se nedozvěděli aspoň jednu pozitivní zajímavost. Tentokrát tu máme něco přímo pro ty, kteří mají rádi ukecané hry s nekonečnými rozhovory. Daniel Vávra, spoluzakladatel Warhorse Studios, se na sociální síti X s fanoušky podělil o zajímavé statistiky. Kingdom Come: Deliverance 2 dostane možná nejdelší scénář v historii videoher, konkrétně má nabídnout:

  • 2 200 000 slov
  • 11 000 scénáristických stránek
  • 100 scénářů pro dvouhodinový film
  • 25 průměrných románů

Je to naprosto neuvěřitelné! KCD 2 nabízí delší scénář než mají mají kladně hodnocené hry jako The Witcher 3 (450 tisíc slov), Baldur's Gate 3 (2 miliony slov) nebo Star Wars: The Old Republic (370 000 slov). Již jen to napovídá, že bude KCD 2 na desítky hodin hraní, a to se pravděpodobně nepočítají DLC, které by mohly dorazit v budoucnu. Kingdom Come 2 vyjde 11. února 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S včetně českých titulek a českého dabingu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama