Free-to-play hře XDefiant hrozí ukončení podpory, údajně
i Zdroj: Ubisoft San Francisco
XDefiant Novinka Free-to-play hře XDefiant hrozí ukončení podpory, údajně

Free-to-play hře XDefiant hrozí ukončení podpory, údajně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Tohle nezní vůbec dobře. XDefiant údajně velmi rychle ztrácí hráče a Ubisoft již interně řeší, co s tím. Hrozit má dokonce ukončení podpory a definitivní konec XDefiantu.

Reklama

Když Ubisoft před několika lety oznámil hru XDefiant, prakticky ihned jsem ji já osobně hodil na druhou kolej, něco tak nezajímavého rozhodně nebylo na mém seznamu her, do kterých se časem pustím. Nicméně hra prošla změnami a tak jsem si zkusil hned první vlnu testování - překvapivě mě to bavilo více, než jsem popravdě předpokládal. V betaverzi jsem strávil možná desítky hodin a sepsal pro naše čtenáře pozitivní dojmy.

Beta byla nesmírně populární. XDefiant si vyzkoušelo více než 10 milionů hráčů a vše tak bylo předurčené obrovskému úspěchu. Nicméně hra poté byla několikrát odložena a hráči museli čekat dalších několik měsíců na vydání. K tomu nakonec došlo letos v květnu. Úspěch přišel okamžitě. Jen tři dny po vydání měl XDefiant více než 3 miliony hráčů

XDefiant by měly obohatit další známé hry Ubisoftu, mluví se o Assassin's Creed nebo Rabbids
i Zdroj: Ubisoft

XDefiant by měly obohatit další známé hry Ubisoftu, mluví se o Assassin's Creed nebo Rabbids

XDefiant je free-to-play střílečka, která spojila oblíbené značky Ubisoftu a vytvořila jakýsi mix různých frakcí. Časem by…

Dnes je ale údajně situace úplně opačná. XDefiant podle několika zdrojů přichází o aktivní hráče a podle všeho jich není ani 25 tisíc na všech platformách. Ubisoft tuto nepříznivou situaci řeší a chce si hráče získat zpět. Šance bude s blížící se 3. sezónou, pokud však i ta zklame, hrozí ukončení podpory a stou pravděpodobně i definitivní zastavení serverů.

Byla by ale škoda nyní stresovat aktivní hráče, XDefiant má jistě spoustu obsahu k vydání, což může celou situaci nakonec změnit. Před nedávnem se například tvrdilo, že do hry dorazí Assassin's Creed, The Crew nebo Rabbids.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama