Hardcore režim v Assassin's Creed: Mirage je jen pro nejzkušenější
i Zdroj: Ubisoft Bordeaux
Assassin's Creed: Mirage Článek Hardcore režim v Assassin's Creed: Mirage je jen pro nejzkušenější

Hardcore režim v Assassin's Creed: Mirage je jen pro nejzkušenější

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2024 14:00

Máte rádi velké výzvy? Potom by vás neměla minout Full Synchronization Challenge (permadeath režim), která je právě dostupná v Assassin's Creed: Mirage.

Reklama

Máte rádi velké výzvy? Milujete sérii Assassin's Creed? Potom je zbrusu nový režim, který si připravil Ubisoft právě pro vás. Jmenuje se Full Synchronization Challenge (permadeath režim) a vaším jediným, ale velmi složitým úkolem bude přežít, jedna smrt totiž znamená konec celého příběhu a postupu ve hře, žádná druhá šance.

Permadeath je součástí nejnovější aktualizace 1.0.7., která přišla teprve před několika málo hodinami. K dispozici je na všech platformách, PC, PlayStation a Xbox a její velikosti je něco kolem 3 až 5.3 GB. Aktualizace mimo tuto hlavní novinku nabízí i další opravy nahlášených chyb a nechybí ani odměny za dokončení určitých obtížností. Další informace přímo v poznámkách updatu na oficiálních stránkách hry. 

Hru během FSC neuložíte

Chystáte se nový režim odzkoušet? Potom si připravte dostatek času. Během této hardcore záležitosti jsou deaktivované některé možnosti: jako například synchronizace uložených pozic. Assassin's Creed: Mirage vyšlo 5. října 2023 a v recenzích si odneslo průměrných 7 / 10.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama