Helldivers 2: Zprávy z fronty: Planety vyčištěny od Terminidů
i Zdroj: Arrowhead game studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Planety vyčištěny od Terminidů

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Planety vyčištěny od Terminidů

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

23. 6. 2024 12:00
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

V reálném světě začíná vlna veder. Ve světě Helldivers 2 to naopak vypadá na další bouři. Úspěšná akce proti Terminidů se neobešla bez odpovědi Automatonů.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Minulý týden se rozjela kampaň za osvobození pěti planet z područí Terminidů. Dnes si můžeme říct, že naši hrdinní Helldiveři opět slavili úspěch. Během pár dní se povedlo všechny planety obsadit a tamní populaci Terminidů vyhladit. 
Noví kolonisté se nyní mohou na tyto planety stěhovat. Změna taktiky a přímý útok na líhně Terminidů se ukázaly jako úspěšné. Díky tomu populace Terminidů úspěšně klesá, i když na oznámení konečného vítězství je ještě brzo. Je to jen další krok k úplnému vítězství demokracie.

Helldivers 2 info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 info

Automatoni útočí v sektoru Xzar

Zatímco se většina Helldiverů soustředila na vyčištění planet od Terminidů, na frontě s Automatony to začalo opět vřít. Poslední dobou se tato situace dosti opakuje. Podaří se nám udržet a mírně zatlačit jednoho protivníka na ústup, druhá strana toho využije a zahájí ofenzívu. Poslední dobou nás trápili Terminidé, takže teď je řada na Automatonech.

Helldivers 2 info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 info

Sektor Xzar byl svědkem už mnoha bojů. Ani tentokrát tomu nebude jinak. Před časem se zde podařilo zničit předvoj Automatonů a upevnit naše pozice. Nicméně, Automatoni to zkouší znovu. Navíc, pokud se jim podaří prorazit, mohou snadno zprovoznit svoje vyřazené továrny. Něco takového se nesmí stát. Ať už se pokouší o cokoliv, nesmí toho dosáhnout. Pokud teď Automatoni uspějí, vše, čeho jsme dosáhli u Malevelon Creeku bude ztraceno. 

Helldivers 2 info
i Zdroj: Arrowhead game Studios
Helldivers 2 info

Nezbývá než doufat, že naši Helldiveři udrží i tuto linii a zkazí plány Automatonům. První průzkumy vypadají, že se jim podaří obléhané planety udržet. Přejme jim tedy hodně štěstí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama