Helldivers 2: Zprávy z fronty: Půlka Automatonů zničena
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Půlka Automatonů zničena

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Půlka Automatonů zničena

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

I nadále to vypadá, že štěstěna je nakloněná Helldiverům. Nyní se jim podařil opravdu husarský kousek. Bohužel, další hrozba se pomalu, ale jistě rýsuje.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.


Občané Superzemě!

Posledně jsme vám přinesli výpověď Helldivera, který se účastnil velké bitvy o Socorro III. Dnes pro vás máme souhrn novinek, které se udály poslední týden. Začneme jednou velmi dobrou zprávou. Následky ofenzívy proti Automatonům se teprve nyní ukazují v celé své kráse. Nejprve se nám podařilo prorazit a rozdělit frontu na dvě části. Na jedné straně zůstala celistvá fronta, která nebyla schopna protiútoku, na straně druhé kapsy odporu, taktéž neschopné výrazněji prorazit. Obě tyto části měly zhruba stejnou velikost, ale jejich rozdělení zasadilo hřebíček do rakve všem budoucím plánům Automatonů.

Rozdrcení Automatonů

Ještě teď většina analytiků překvapeně zírá na dostupná data. Helldiverům se podařilo najít a zničit všechny ohniska odporu na odštěpené části fronty, což mělo za následek jediné – tato fronta prostě přestala existovat. Kompletně. Území Automatonů se zmenšilo o polovinu. Je to neskutečný výkon, když si uvědomíme, že se Automatoni jeden čas valili jako lavina. V té době na Super Zemi nepanovala zrovna nejlepší nálada, ale nyní je opravdu čas na oslavy. Během pár týdnů se našim Helldiverům podařilo získat zpět většinu ztraceného území a ještě i něco získat. Pečlivou a tvrdou prací zvrátili boj, kteří už někteří považovali za prohraný. Automatoni jsou nyní vyčerpaní a neschopni přejít do ofenzívy. A to jen díky práci našich Helldiverů. Za to jim patří náš obrovský dík!

Šero se rozšiřuje

Nastala chvíle oddychu, aspoň tak si to spousta Helldiverů myslí. Spousta z nich jsou vyčerpaní a unavení obtížností a repetitivností poslední doby. Boje s Automatony a Termindy z spoustu z nich vyčerpalo natolik, že se rozhodli aspoň na čas vrátit se do svých domovů. Můžeme nyní jen doufat, že až se objeví nová hrozba, vrátí se, aby si s ní poradili. Stejně jako s jakoukoliv předchozí hrozbou.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info

Mluví se o nové hrozbě, ale ta zatím nezískala jasnější obrysy. Takzvané Šero se nadále rozšiřuje v sektorech obsazených Terminidy. Jedná se oblaka Terminidích spór, které se neustále rozšiřují vesmírným prostorem. Jelikož jsme v poslední době zatopili i Terminidům, je tato hrozba malá. Zatím. Nicméně, je téměř jisté, že se v brzké době rozroste. Zatím dělá problémy s navigací s našich lodí nacházejících se hluboko v prostoru Terminidů. Nyní můžeme jen sledovat, jak se tato hrozba vyvíjí a připravovat se na další boj.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama