Hororové Slitterhead se konečně představilo podrobněji
i Zdroj: Bokeh Game Studio lnc.
Slitterhead Novinka Hororové Slitterhead se konečně představilo podrobněji

Hororové Slitterhead se konečně představilo podrobněji

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 6. 2024 11:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Bokeh Game Studio detailněji po třech letech od oznámení představilo akční hororovou adventuru Slitterhead. Vidět navíc můžeme první gameplay a máme datum vydání.

Reklama

Akční adventura Slitterhead byla oznámena zbrusu nově složeným studiem Bokeh Games již před třemi lety. Nicméně až do letoška jsme o hře věděli absolutní minimum, tvůrci se dokonce nechtěli podělit ani o žádné obrázky či gameplay. Každopádně představení očekávaného hororu od autora série Silent Hill je tady.

Ve Slitterhead se hráči ujmou role Hyokiho, který se pokusí vymýtit monstrózní bytosti známé jako „Slitterheads“, které se plazí po městě a převlékají se za lidi. Upřímně, jsem z prvního gameplaye mírně v rozpacích, líbí se mi to, nebo tomu něco chybí? Budu velmi rád, když se k této novince vyjádříte též.

Slitterhead

"Potulujíce se po živoucím městském prostředí osvětleném neonovými světly, hráči musí hledat spojence mezi lidmi známými jako "Rarities," pronikat a sledovat nebezpečné organizace a zapojovat se do bojů využívajících sílu krve. Jak se napínavé drama rozvíjí, ponořte se do záhady Hyokiho existence a objevení Slitterheadů.!

Slitterhead dorazí 8. listopadu 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, bohužel, dle očekávání bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama