Hráči Concordu páchají sebevraždy, aby získali platinu, než bude hra odstavena
i Zdroj: Firewalk Studios
Concord Novinka Hráči Concordu páchají sebevraždy, aby získali platinu, než bude hra odstavena

Hráči Concordu páchají sebevraždy, aby získali platinu, než bude hra odstavena

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Concord je jedním z největších zklamání letošního roku. Přesto se hráči rozhodli získat na PlayStationu platinu, a dělají proto úplně všechno.

Reklama

Nedávno vydaná multiplayerová hra Concord končí, oznámila společnost Sony PlayStation před několika desítkami hodin. O tom už jsme informovali a také jsme mysleli, že to bude asi naposled, co o hře slyšíme. Jenže nyní se stalo něco, co asi nikdo nečekal. Jelikož PlayStation hráči velmi rádi sbírají platiny, jinak to není ani u Concordu. Jenže jak dosáhnout platiny, když hra už 6. září, po pouhých 15 dnech skončí? 

Stačí se sebevraždit a získávat tím XP, které vám pomohou platinu získat - co když bude jednou vzácná, že? Jednu takovou sebevraždu s popiskem jsme vám přihodili níže. “Toto je doslova každý zápas Rivalry v Concord rn, protože je to nejrychlejší způsob, jak získat XP za platinu," uvedl autor videa.

Concord

Příběh Concordu budeme po několikáté opakovat, a pravděpodobně naposled. Concord je multiplayerová, arénová hra od studia Firewalks a PlayStationu, která vznikala posledních 8 dlouhých let. Nicméně vydání se nepovedlo, což předurčila otevřená betaverze, které se účastnilo jen několik málo stovek hráčů. Samotné vydání na tom bylo ještě hůř - více se dozvíte zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama