Concord měl údajně prodat pouhých 25 tisíc kopií, kolik jich má PS5?
i Zdroj: Firewalk Studios
Concord Novinka Concord měl údajně prodat pouhých 25 tisíc kopií, kolik jich má PS5?

Concord měl údajně prodat pouhých 25 tisíc kopií, kolik jich má PS5?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

O velkém neúspěchu hry Concord jsme už několikrát psali, dnes se k nám však dostala informace, kolik se za zhruba týden od vydání prodalo kopií.

Reklama

O hře Concord píšeme v posledních dnech poměrně často, bohužel ale přinášíme spíše smutné zprávy. Jak ukazují statistiky, hru hraje jen velmi malý počet hráčů, což se dalo očekávat. Concord vyšel v době, kdy se hráči připravovali na vydání her Star Wars Outlaws a Black Myth: Wukong. Navíc je hra nabízena za 40 eur, zatímco hry tohoto typu obvykle vycházejí jako free-to-play. O tom jsme už mnohokrát mluvili, dnes však máme trochu jiné informace.

Podle zahraničního serveru IGN se Concordu prodalo jen něco málo přes 25 tisíc kopií – z toho 10 tisíc na Steamu a 15 tisíc na PlayStationu. To se samozřejmě dá považovat za obrovský neúspěch. Dostupné informace pak tvrdí, že Concord hraje jen 0,2 % hráčů na konzoli PlayStation 5 a to už mluví asi za vše. Nám je popravdě vývojářů velmi líto, hra vznikala dlouhých 8 let a jen pár dnů po vydání ji hraje současně na Steamu maximálně 155 lidí a každým dnem je to méně.

Concord

Concord svým způsobem není vůbec špatná hra, měli jsme šanci si ji vyzkoušet před vydáním a nehraje se špatně, navíc má krásnou grafiku. Problém byl, jak jsme již zmínili, v načasování a především přehnané cenovce 40 dolarů. Kolegové na Hrej.cz již sepsali recenzi, kde si můžete přečíst detaily.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama