Jaký to má smysl? GTA 5 dostává po 11 letech anti-cheat a ray-tracing
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 5 Novinka Jaký to má smysl? GTA 5 dostává po 11 letech anti-cheat a ray-tracing

Jaký to má smysl? GTA 5 dostává po 11 letech anti-cheat a ray-tracing

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

GTA 5 a GTA: Online nečekaně dostaly nová vylepšení. Kromě anti-cheatu od společnosti BattlEye se hry dočkaly hezčí grafiky a speciálních efektů.

Reklama

Legendární Grand Theft Auto V (GTA 5) včera oslavilo neuvěřitelných 11 let od vydání! Není tak čas na další díl? Za nás rozhodně ano, Rockstar si však dává na čas a s vydáním evidentně nepospíchá. Důkazem toho je i neustálá podpora staršího GTA 5, která dostala další a velmi nečekanou aktualizaci. 

Někteří hráči si všimli, že GTA 5, respektive GTA: Online, dostaly překvapivě anti-cheat, který tam dříve nebýval, nově se začalo objevovat logo od společnosti BattlEye. To ale není všechno, hra dostala znovu i grafické vylepšení, konkrétně se mluví o podpoře ray-tracingu, díky čemuž má hra realističtější stíny a odrazy. Další reagující hráči na Redditu si pak všimli i vylepšených speciálních efektů, jako je kouř, oheň a výbuchy. 

Kapela odmítla mít skladbu v GTA 6: Nabízených 170 tisíc je prý málo
i Zdroj: Rockstar Games

Kapela odmítla mít skladbu v GTA 6: Nabízených 170 tisíc je prý málo

„Jděte do pr*ele,“ vzkázala hudební kapela společnosti Rockstar Games, která jim předložila nabídku zahrnout jejich skladbu…

Zdá se, že podpora GTA 5 a GTA: Online bude pokračovat i v následující době, navíc přidání podobných technologických funkcí může naznačovat, že se skutečně plánuje odklad GTA 6, jak se nedávno tvrdilo, přičemž by údajně PC verze mohla dorazit až v roce 2028. Na oficiální potvrzení si však musíme počkat, nyní stále platí, že Grand Theft Auto 6 vyjde na podzim 2025.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama