GTA 6 údajně odloženo na rok 2026, PC verze prý dorazí klidně až v roce 2028
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka GTA 6 údajně odloženo na rok 2026, PC verze prý dorazí klidně až v roce 2028

GTA 6 údajně odloženo na rok 2026, PC verze prý dorazí klidně až v roce 2028

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

PC verze očekávaného GTA 6 může klidně vyjít až za dlouhé 4 roky! S informací přišel insider, který tvrdí, že pokračování městské akce bude odloženo.

Reklama

Rockstar Games je známé svým mlčením, pokud jde o chystané tituly, a tento přístup nezměnilo ani u dlouho očekávaného Grand Theft Auto 6 (GTA 6). Až doposud jsme z oficiálních zdrojů viděli jen trailer, který potvrdil návrat do krásného Miami a představil dvě hratelné postavy, tvořící pár. Zbytek informací o hře pochází z různých spekulací a úniků, které se zaměřují na možné detaily a predikce ohledně data vydání. Podle dosavadních oficiálních informací má GTA 6 dorazit na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S na podzim 2025, přičemž PC verze by měla následovat později. Nicméně Rockstar Games zatím o PC verzi mlčí.

Veškeré informace berte s rezervou, nebyly oficiálně potvrzeny! Nedávno se však objevily nové informace od několika vývojářů z Rockstaru, kteří naznačují, že hra může být interně odložena na začátek nebo polovinu roku 2026, přičemž stále platí vydání na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Co se týče PC verze, podle příspěvku na sociální síti X by mohla dorazit 12 až 18 měsíců po vydání konzolové verze, což by znamenalo, že se GTA 6 na PC objeví nejdříve v roce 2027, možná až v roce 2028. Pokud se tato informace potvrdí, mohou z tohoto zpoždění těžit především výrobci konzolí, jako je Sony a Microsoft, kteří by mohli zaznamenat nárůst prodeje svých zařízení, včetně připravované PlayStation 5 Pro a upgradovaného Xboxu, o němž se zatím veřejně nemluví.

GTA 6

Grand Theft Auto 6 bylo oznámeno v prosinci 2023, kdy Rockstar Games ukázal první trailer a několik parádních screenshotů. A prakticky se potvrdily všechny dřívější spekulace: Vše se odehrává v Miami, ujmeme se dvou hratelných postav a dostaneme obří otevřený svět. Více o příběhu se dozvíme v průběhu příštího roku, nicméně pokud vás zajímají další podrobnosti a zajímavosti ze zákulisí, potom sledujte GTA 6 v našem katalogu her.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama