Kingdom Come: Deliverance 2: Někteří hráči ho dostanou zdarma!
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2: Někteří hráči ho dostanou zdarma!

Kingdom Come: Deliverance 2: Někteří hráči ho dostanou zdarma!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Smekáme pomyslný klobouk před českým studiem Warhorse a jejich bezprecedentním přístupem. Hráči, kteří štědře podpořili první díl na Kickstarteru, dostanou Kingdom Come: Deliverance 2 zdarma!

Reklama

Internetem posledních několik hodin kolovala informace, která se zdála až příliš neuvěřitelná. Uživatel s přezdívkou "Interinactive" na Redditu tvrdil, že někteří hráči dostanou Kingdom Come: Deliverance 2 zcela zdarma, a údajně měl na podporu tohoto tvrzení e-mail. Proč by ale někdo rozdával hru, na které se pracovalo roky, zdarma? Popravdě nám to nedávalo smysl. Zahraniční server PCGamesN tak neváhal kontaktovat vedení studia Warhorse, aby ověřil pravdivost této informace. S velkým překvapením jim bylo potvrzeno, že je to pravda. Konkrétně se v e-mailu uvádělo:

Díky vaší laskavé crowdfundingové podpoře Kingdom Come: Deliverance na Kickstarteru nebo našem webu před lety jsme se nyní dostali do nové kapitoly Henryho cesty, vývoje Kingdom Come: Deliverance 2.

Vše je vysvětleno, Warhorse s dobrým srdcem rozdá hru všem, kteří Kingdom Come: Deliverance podpořili určitou sumou na KickStarteru. Konkrétně zmiňovaný hráč s nickem Interinactive, tvrdí, že na hru začátkem roku 2014 přispěl 200$. Smekáme před Warhorse klobouk, neuvěřitelně vstřícný přístup! Kingdom Come: Deliverance 2 dorazí v průběhu roku 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. My vám však už brzy přineseme dojmy ze hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama