Kingdom Come: Deliverance 2 nenabídne ray-tracing
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 nenabídne ray-tracing

Kingdom Come: Deliverance 2 nenabídne ray-tracing

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

O Kingdom Come: Deliverance 2 toho již víme spoustu, ať už se jedná o příběh nebo mechaniky. Dozvěděli jsme se však i další detail, který nebude příliš důležitý.

Reklama

Pomalu, ale jistě se blíží konec roku 2024 a my stále čekáme na několik velmi očekávaných her. Jednou z nich je i český, téměř miliardový projekt Kingdom Come: Deliverance 2, který nás zavede do ostrého středověku kolem Kutné Hory.

O Kingdom Come: Deliverance 2 víme v tuto chvíli spoustu informací, ať už o samotném ději nebo nových mechanikách. Nyní jsme od PR týmu Warhorse Studios zjistili další menší střípek do celkové skládačky. Ačkoliv bude druhý díl bezesporu graficky nádherný, detailní a realistický, fanoušky technologie ray-tracing zklameme. Tobias Stolz-Zwilling nám velmi stručně napsal: “Ray-tracing nebude :-)” Já osobně však věřím, že něco takového nebude ani potřeba, což dokázaly naprosto nádherné záběry ze hry - přikládáme níže. 

Nicméně zeptali jsme se také na podporu technologií DLSS, na to už Tobias nechtěl odpovědět a je tak pravděpodobné, že této oblíbené funkce se hráči dočkají a získají tím více FPS.

Kingdom Come: Deliverance 2 dorazí koncem letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. My už se nemůžeme dočkat, až si pro vás vyzkoušíme demoverzi, kterou Warhorse přiveze na Gamescom 2024 - ten odstartuje 21. srpna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama