Kompletní dokončení Star Wars Outlaws zabere až 60 hodin
i Zdroj: Ubisoft
SW: Outlaws Novinka Kompletní dokončení Star Wars Outlaws zabere až 60 hodin

Kompletní dokončení Star Wars Outlaws zabere až 60 hodin

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Star Wars: Outlaws vyjde za měsíc a půl, je tak nejvyšší čas dozvědět se o této očekávané sci-fi adventuře další detaily. Ředitel studia Massive promluvil o délce hry.

Reklama

Největší pozornost na seznamu her od Ubisoftu nyní získává očekávaná sci-fi akce Star Wars: Outlaws, a není divu, protože její vydání je doslova za pár týdnů. Nastal tedy čas dozvědět se další zajímavé detaily, tentokrát o délce samotné hry. Vedení Ubisoftu již v červenci minulého roku oznámilo, že nepůjde o hru na stovky hodin jako u větších dílů Assassin's Creed. Původně se odhadovalo, že Star Wars: Outlaws dokončíme za zhruba 40 až 50 hodin, ale nakonec to bude ještě kratší.

Už na začátku jsme se rozhodli, že tato hra půjde zlatou cestou trvající 25 až 30 hodin, a pro ty, kteří chtějí dokončit vše, to bude 50 až 60 hodin,

prozradil v rozhovoru pro VGC kreativní ředitel studia Massive Julian Gerighty. Parádní zpráva, co myslíte? 60 hodin je více než dost, navíc když to porovnáme s ostatními očekávanými hrami, které svou délku stále zkracují. Takové GTA 6 má též nabídnout příběh kolem 50 hodin, takové Black Ops 6 naopak pouhých 6 hodin.

Star Wars: Outlaws

Jako první videohra ze světa Star Wars nabízí plně otevřený svět. Hra zahrnuje stealth a otevřený boj, souboje ve vesmíru, řízení vozidel a větvený dialog. Děj se odehrává mezi událostmi filmů The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Hrajete za Kay Vessovou, lstivou podvodnici, která touží po svobodě a novém životě. Cestou za dobrodružstvím ji doprovází malý společník Nix.

Star Wars: Outlaws vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S již 30. srpna 2024

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama