Příběh GTA 6 má být o něco kratší než v Red Dead Redemption 2
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Příběh GTA 6 má být o něco kratší než v Red Dead Redemption 2

Příběh GTA 6 má být o něco kratší než v Red Dead Redemption 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2024 08:00

Důvěryhodný zdroj, který má blízko k Rockstar Games, tvrdí, že příběh v GTA 6 bude o něco kratší než v případě šest let starého Red Dead Redemption 2.

Reklama

Ohledně nejočekávanější hry posledních let, Grand Theft Auto 6, panuje spousty spekulací a údajně uniklých informací. Rockstar prvním zveřejněným trailerem potvrdil spoustu zvěstí, nicméně některé by mohlo mimo jiné zajímat, jak dlouho bychom v Grand Theft Auto 6 mohli strávit u příběhové linky.

To nedávno naznačil youtuber s přezdívkou LegacyKillaHD, který je známý svými informacemi kolem společnosti Rockstar Games, jež se později skutečně potvrdí. Tentokrát přišel s tvrzením, že příběh v GTA 6 bude o něco kratší než nabízí 6 let stará westernovka Red Dead Redemption 2.

Příběh GTA 6 má být o něco kratší než v Red Dead Redemption 2
i Zdroj: Rockstar Games

Grand Theft Auto 5 z roku 2013 nabídlo příběhovou část, která pokud se zaměříme pouze na hlavní příběh, ve hře strávíme kolem 32 hodin, ke kompletnímu dohrání pak až 50 hodin.

O dost lépe na tom je zmíněné Red Dead Redemption 2. To nabízí hlavní linku o délce až 50 hodin, přičemž ke kompletnímu dohrání si musíme vyhradit obrovských 184 hodin. Pokud tedy vezmeme v potaz, že GTA 6 má být o něco kratší, ve hře bychom mohli v případě hlavní linky asi 40 až 50 hodin

Vše samozřejmě stále berme s nadhledem, dokud informace nepotvrdí samotný Rockstar, nebylo by to však nic překvapivého. Otázka nyní na vás, stačilo by vám 40 hodin? Dejte nám vědět do komentáře. GTA 6 vyjde v roce 2025 na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama