Kuriozita po Supercopa: Bellingham si od fanouška vyžádal plakát inspirovaný GTA 6
i Zdroj: EA Sports
GTA 6 Novinka Kuriozita po Supercopa: Bellingham si od fanouška vyžádal plakát inspirovaný GTA 6

Kuriozita po Supercopa: Bellingham si od fanouška vyžádal plakát inspirovaný GTA 6

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 1. 2024 09:00

Po vítězství Realu Madrid ve finále Supercopa oslavoval Bellingham triumf fanouškovým plakátem inspirovaným hrou Grand Theft Auto 6. Neskutečná reklama na GTA 6 v přímém přenosu.

Reklama

Rockstar Games a Grand Theft Auto 6 byly neuvěřitelně zpropagovaní, a nemusely zaplatit ani korunu. Před dvěma dny proběhlo ostře sledované finále španělského poháru (Supercopa de España), kde se utkaly věční rivalové Real Madrid a FC Barcelona. Zápas se ihned od samého začátku vyvíjel slibně ve prospěch Realu, když Vinicius Jr. nastřílel dva rychlé góly. Hattrick pak završil z penalty. Bohužel jediný vstřelený gól Lewandovského ze strany Barcy nic neznamenal a pohár patří Madridu. Zápas nakonec skončil po gólu Rodryga 4:1.

To ale nikdo nečekal, co se stane během oslav. Jude Bellingham při oslavách zahlédl banner fanouška, který si vyžádal na hrací plochu. A právě ten udělal očekávanému GTA 6 obrovskou reklamu. Banner byl inspirovaný logem i stylizací podle Grand Theft Auto 6. Kromě toho na něm byli hned tři slavní fotbalisté Realu, Bellingham, Vinicius a Rodrygo. Více v přiloženém videu.

I tato situace jasně dokázala, jak očekávanou hrou Grand Theft Auto 6 je. Hru očekáváme ve druhé polovině roku 2025 ve verzích PlayStation 5 a Xbox Series X/S, PC verze dorazí pravděpodobně o něco později, přesný rok bude oznámen.

Hráči možná přišli na to, kdo doopravdy je Lucia v Grand Theft Auto 6
i Zdroj: Rockstar Games

Hráči možná přišli na to, kdo doopravdy je Lucia v Grand Theft Auto 6

Lucia z Grand Theft Auto 6 - jaká z hereček ji ztvární? Na to možná přišel jeden z fanoušků, který dodal hned několik důkazů…

28. 12. 2023 15:30
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama