Na novém Mass Effectu pracují tvůrci původní legendární trilogie
i Zdroj: BioWare
Novinka Na novém Mass Effectu pracují tvůrci původní legendární trilogie

Na novém Mass Effectu pracují tvůrci původní legendární trilogie

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 3. 2024 12:30

Díky sociální síti jsme se právě dozvěděli, že na novém Mass Effectu, který má stále spoustu let do vydání, pracuje několik veteránů původní, velmi kladně hodnocené trilogie.

Reklama

Jako je již všeobecně známo, v BioWare momentálně pracují na dvou velkých projektech: novém Dragon Age, který by mohl spatřit světlo světa již letos, a na Mass Effectu, který by podle posledních informací mohl být dokončen až v roce 2029. Tvůrci si evidentně berou čas na důkladnou práci, nicméně to je dnes vedlejší, nyní se objevila důležitá a významná zpráva: Na vývoji nového dílu se podílejí veteráni, kteří stáli za vznikem původní legendární trilogie.

Informace, která byla následně oficiálně potvrzena, se objevila na sociální síti X, kde reagoval sám Michael Gamble, jenž se na původních hrách série podílel. Ten potvrdil, že na novém Mass Effectu pracuje původní výkonný producent, umělecký ředitel, kreativní ředitel a herní ředitel. 

Mass Effect 5

Hry se odehrávají ve futuristickém vesmíru a hráči přebírají role postav, které prozkoumávají galaxii, navazují vztahy s různými postavami a bojují proti hrozbám jako jsou mimozemšťané nebo roboti. Hra nabízí bohatý příběh s možností volby, které ovlivňují děj a konec hry, a zdůrazňuje rozhodování.

Níže ještě nedávný teaser trailer

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama