Návrat ve velkém stylu. Dying Light obdrží pokračování s podtitulem The Beast
i Zdroj: techland
Dying Light Novinka Návrat ve velkém stylu. Dying Light obdrží pokračování s podtitulem The Beast

Návrat ve velkém stylu. Dying Light obdrží pokračování s podtitulem The Beast

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dlouho se o tom spekulovalo a dnes jsme se dočkali. Techland oznámil velké příběhové rozšíření oblíbené zombie, parkour rubačky Dying Light s podtitulem The Beast.

Reklama

Vývojářské studio Techland oznámilo velké DLC pro oblíbenou zombie akci Dying Light. To se bude odehrávat cca 20 let po událostech prvního dílu, tím pádem se časově bude odehrávat ihned po druhém dílu. a opět si užijeme pořádnou akci a odsekávání končetin ve velkém stylu. Na rozdíl od druhého dílu se zde dočkáme střelných zbraní hned od začátku.

V rozšíření budeme opět hrát za Kylea Cranea. Ten utekl z laboratoře, kde na něm byly prováděny pokusy o spojení lidské a zombie DNA s cílem vytvořit superčlověka. Našemu hrdinovi se ale podaří utéct a získává nový titul „The Beast“. Ve chvíli, kdy Crane uteče, začíná příběh tohoto příběhového DLC.

Kyle Crane získal z pokusů různé nadlidské schopnosti, kterými dříve disponovali jen nemrtví. V traileru můžeme vidět dramatický lov v lese ve stylu Predátora a dozvídáme se, že ve hře budou od začátku střelné zbraně a minimálně jedno vozidlo. K dohrání rozšíření bude potřeba zhruba 20 hodin.

Stejně jako základní hra i toto DLC půjde hrát buď sólo, nebo v co-opu s dalšími 4 hráči. Bohužel vývojáři nesdělili žádné datum vydání. Dying Light: The Beast vyjde na PC, Xbox a PlayStation. Bude možné jej zakoupit jak na Steamu, tak na Epic Game Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama