Nikdy jsem Kingdom Come nehrál, prozradil herec, který ztvárnil Jindru
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Nikdy jsem Kingdom Come nehrál, prozradil herec, který ztvárnil Jindru

Nikdy jsem Kingdom Come nehrál, prozradil herec, který ztvárnil Jindru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2024 14:00

Zahraniční magazín vyzpovídal britského herce Toma McKaye, který ztvárnil Jindru ze Skalice. Ten prozradil, že první díl Kingdom Come: Deliverance nikdy nehrál, prý to ale napraví po vydání druhého dílu.

Reklama

První díl skvělé RPG hry Kingdom Come: Deliverance z dílen Warhorse Studios jsme si zahráli už v roce 2018. Hlavní postavu, ačkoliv jde o české studio, zaujal britský herec Tom McKay, kterého jsme mohli vidět většinou v průměrných filmech, jako třeba Rozkaz zabíjet, Pach krve 3 nebo Vyhazovači. A právě tom aka Jindra ze Skalice, se rozpovídal v nejnovějším rozhovoru, se kterým přišel herní magazín Insider Gaming. Tam prozradil víceméně vše, co již nějakou dobu víme, ať už z jiných rozhovorů, tak přímo z našich zdrojů, kdy jsme vyzpovídali PR manažera.

Jak se hraje Kingdom Come: Deliverance 2 na počítači za 250 tisíc korun?
i Zdroj: Warhorse Studios

Jak se hraje Kingdom Come: Deliverance 2 na počítači za 250 tisíc korun?

Daniel Vávra se pochlubil svou novou PC sestavou, která disponuje hardwarem za 250 tisíc korun. Navíc můžeme vidět pohled na…

7. 5. 2024 12:15
3

Nicméně přece jen jedna zajímavost v rozhovoru padla. Tom přiznal, že není žádným velkým hráčem videoher a že Kingdom Come: Deliverance nikdy nehrál.

První díl jsem nehrál, Kingdom Come: Deliverance 2 si ale určitě zahraju, ovšem nevím, jak dobře, s mým skillem.

Vyjádřil se pak také k technologiím, které Warhorse studio použilo: Největším technickým rozdílem bylo zachycení obličeje. Poprvé [v KCD 1, pozn. redakce] jsme neudělali snímání obličeje a snímání pohybu, tentokrát ano. Měli jsme velké kamery na hlavě, díky kterým vypadáte jako roháčci, což je svým způsobem technicky náročné – intimní scény a bojové scény jsou náročnější, protože se k sobě nemůžete dostat tak blízko.

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde v průběhu letošního roku ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Těšit se můžeme na plnohodnotnou českou lokalizaci, včetně dabingu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama