Opičí soulovka, Star Wars nebo remaster klasiky. Na jaké hry se můžeme těšit v srpnu?
i Zdroj: Game Science
Concord Novinka Opičí soulovka, Star Wars nebo remaster klasiky. Na jaké hry se můžeme těšit v srpnu?

Opičí soulovka, Star Wars nebo remaster klasiky. Na jaké hry se můžeme těšit v srpnu?

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Steam Steam

Srpen přináší několik her od indie záležitosti nebo naopak jde o hry, na které se podíleli známé značky, jako třeba Sony nebo Ubisoft. Jaké očekávané hry v sprnu to jsou?

Reklama

Červenec byl na hry poměrně skoupý, ale v srpnu se můžeme těšit na několik her, které jsou dlouho sledované. Jaké očekávané hry v srpnu vyjdou?

Black Myth: Wukong - 20. srpna

Tuhle akční soulovku od indie studia Game Science by neměl vynechat žádný fanoušek souls-like her. V roli opičáka Wukonga se vydáme na cestu odhalení skryté pravdy pod závojem slavné legendy z minulosti. Na naší cestě se pak utkáme se stovkami různých nepřátel všeho druhu a velikostí. Podle všeho nás čeká další parádní soulovka, která se dost možná vyrovná Elden Ringu. Uvidíme. Jediná kaňka na tom celém je to, že si PlayStation zaplatil exkluzivitu. Majitelé Xboxu si tak na Wukonga počkají o nějaký ten měsíc déle.

Star Wars: Outlaws - 30. srpna

Na konci srpna se dočkáme i hry z oblíbeného světa Star Wars, která jako první videohra z tohoto světa nabídne plně otevřený svět, jehož kompletní dokončení zabere okolo 60 hodin. Pořád se zde má něco dít a nudit se nikdy nemáme. Nebyl by to ale Ubisoft, kdyby to celé nemělo háček. Například fakt, že jedna z misí bude dostupná jen v season passu, nebo že ukázaný gameplay některé zklamal. Necháme se tedy překvapit, jaká hra ve výsledku bude.

DREDGE - The Iron Rig - 15. srpna

Tahle rybářská indie záležitost se stala jedním z nejlepších objevů minulého roku a letos se dočká svého rozšíření s názvem Iron Rig. To slibuje až 5 hodin obsahu navíc, nový příběh a více než 50 druhů nových ryb. Podle vyjádření studia Black Salt Games by pak mělo jít o poslední rozšíření do hry. Doufejme tedy, že bude stát za to.

Sam & Max: The Devil's Playhouse - 14. srpna

Je až neuvěřitelné, že tahle série o komiksové dvojici „detektivů“ na volné noze je s námi už víc než 30 let! První díl této legendární dvojice vyšel už v roce 1993. Nyní se dočká remasteru oblíbený díl z roku 2010. Dalo se to očekávat, protože předchozí dva díly této trilogie, Save the World a Beyond Time and Space, se svých remasterů dočkaly a nutno podotknout, že v obou případech šlo o velké úspěchy. Studio Skunkape Games, složené z bývalých členů Telltale Games, se tak dočká dalšího úspěchu, doufejme.

The Precinct - 15. srpna

Detektivní akce The Precinct by mohla oslovit komunitu fanoušků série GTA. V otevřeném světě, kde v ulicích vládnou gangy, se stáváte policistou, který má město vyčistit od zločinu. Střelby, honičky, zatýkání nebo pokuty – to vše vás čeká. Uvidíme, zda si tahle prvotina od indie studia Fallen Tree Games Ltd své hráče najde.

Dustborn - 20. srpna

Tým zoufalců? Ano. Hudební nástroje? Ano. Turistický autobus a robotický řidič? Ano. Ukradený balíček? Ano! Dustborn je příběhová akční adventura pro jednoho hráče o naději, lásce, přátelství, robotech… a síle slov. Takže si sbal kufry, sestav tým s členy, kteří mají vlastní zvláštní schopnosti, a připrav se na cestu přes celou zemi! Jo, a přitom po cestě ještě pomlátíme pár robotů, ať je sranda! Red Thread Games si pro nás chystá možná překvapení roku.

Concord - 23. srpna

Ke hrám jako Valorant, Team Fortress nebo Overwatch se přidá další hra podobného žánru. Tahle hra od studia Firewalk Studios, za kterým stojí Sony, hodlá vsadit na akční online PvP titul, ve kterém se budou pětičlenné týmy řezat v různých arénách. Concord rozhodně nevypadá špatně, ale na druhou stranu je otázka, zda podobná hra může u hráčů uspět.

Creatures of Ava - 7. srpna

Barevný svět Ava od Inverge Studios čelí nebezpečné infekci a kolapsu, což by znamenalo smrt bezpočtu žijících tvorů. Celý svět Ava je hustý, obydlený svět bohatých ekosystémů plných tvorů, kteří hrají zásadní roli v přirozené rovnováze planety. Přesahuje tradiční žánry související s tvory a nabízí hlubší porozumění a spojení s věcmi, se kterými se na Avě setkáte. Dokáže planetu zasaženou infekcí zachránit?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama