Palworld v červnu odhalí dlouho očekávané nové funkce
i Zdroj: Pocket Pair Inc.
Palworld Novinka Palworld v červnu odhalí dlouho očekávané nové funkce

Palworld v červnu odhalí dlouho očekávané nové funkce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2024 15:15

O budovatelském hitu Palworld bylo v posledních týdnech, možná i měsících, velké ticho. To by se však již za pár dnů mohlo změnit, protože studio Pocket Pair se chystá ukázat očekávané novinky.

Reklama

Veleúspěšný budovatelský survival Palworld je tu s námi již více než 4 měsíce. V současné době je dostupný pouze v rámci předběžného přístupu na PC a konzole Xbox (včetně Game Passu). Vzhledem k early access, ve hře ještě stále nenajdeme tolik obsahu, který by si hráči přáli a kolik do budoucna studia Pocket Pair slibovalo. Palworld již několik aktualizací dostalo, tou nejzajímavější pravděpodobně bylo přidání nového bosse Bellanoira

Kde jsou ale všechny ty mechaniky, vylepšení grafické stránky a nový obsah? Vše podstatné se dozvíme již za několik dnů. Studio Pocket Pair na sociální síti X slíbilo, že se veškeré podrobnosti dozvíme během konference Summer Game Fest 2024. Ta odstartuje 9. června, přičemž uvidíme mnohem více, než jen pokémony se zbraněmi - na akci se chystá více než 55 herních společností.

Palworld vyšlo 19. ledna 2024 a prakticky od prvního dne pomalu, ale jistě dobývalo první příčky na Steamu. V současné době je veškerý hype kolem hry pryč, nicméně doufejme, že nový obsah hráče přiláká zpět. Nutno podotknout, že na Steamu si ve špičce drží stále slušných zhruba 20 tisíc hráčů. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama