PC verze The Last of Us Part 2 má být připravena k vydání již od listopadu 2023
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Part 2 Novinka PC verze The Last of Us Part 2 má být připravena k vydání již od listopadu 2023

PC verze The Last of Us Part 2 má být připravena k vydání již od listopadu 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 6. 2024 14:00 1

Zahraniční velmi dobře informovaný zdroj tvrdí, že PC verze The Last of Us Part 2 má být již dávno hotova a připravena k vydání. Sony pravděpodobně čeká na vhodný moment.

Reklama

PlayStation pomalu, ale jistě nabízí i své nejlepší AAA exkluzivity PC hráčům. Posledně došlo na velmi kladně hodnocené hry Horizon: Forbidden West  a Ghost of Tsushima. Je pravděpodobně jen otázkou času, kdy se bude oznámena také PC verze oceňovaného The Last of Us Part 2 remasteru, což mimochodem několikrát naznačili zahraniční insideři. 

Otázkou však bylo, kdy bychom se očekávaného portu mohli dočkat? Naposledy v začátkem března se tvrdilo, že PC port není daleko od oznámení, nicméně velmi dobře obeznámený billbil kun nyní přišel s informací, že The Last of Us Part 2 (PC verze) je připravena k vydání a to již od listopadu 2023! Zdá se, že Sony nyní čeká na vhodný čas pro oznámení a samotné vydání, každopádně něco mi říká, že to na obě možnosti dojde ještě v průběhu letošního roku. Nebo se snad čeká na hype kolem 2. řady seriálu The Last of Us, který odstartuje v roce 2025? Každopádně zcela jistě se bude jednat o remasterovanou verzi, která vyšla teprve před několika měsíci. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama