PlayStation 5 Pro by nemusel dorazit letos, jak se doposud tvrdilo
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka PlayStation 5 Pro by nemusel dorazit letos, jak se doposud tvrdilo

PlayStation 5 Pro by nemusel dorazit letos, jak se doposud tvrdilo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

Podle mnoha důvěryhodných a nezávislých zdrojů měl PlayStation 5 Pro dorazit už letos v září. Teď to ale vypadá, že se vydání posune až na rok 2025.

Reklama

Vy jste si ještě pořád nepořídili konzoli PlayStation 5? Je to proto, že vyhlížíte, podobně jako my, vylepšenou verzi označenou jako PlayStation 5 Pro? O této konzoli celkem pravidelně informujeme, ať už jde o střípky neověřených informací, nebo větší úniky, které například prozradily hardwarové složení „nové“ konzole. Nicméně, prakticky od první chvíle se tvrdí, i mezi nejspolehlivějšími zdroji, že PlayStation 5 Pro dorazí na konci letošního roku, tudíž nikdo asi nepochyboval, že tomu tak skutečně bude. Navíc, když i Jeff Grubb tvrdil, jak PS5 Pro dorazí v září 2024 - což je nyní opravdu nepravděpodobné. 

Poprvé se však objevilo tvrzení, že není úplně jisté, že PS5 Pro letos skutečně vyjde. S celkem nejistou odpovědí přišel jeden z nejdůvěryhodnějších insiderů, Tom Henderson. Když se ho na sociální síti X ptali fanoušci na PS5 Pro, odpověděl:

Pokud vyjde letos!

PlayStation 5 Pro

Vylepšená verze konzole PlayStation 5 je téměř jistotou, nyní už však ale nikoliv její datum uvedení. Kdy by mohla “Pročko” vyjít? Klidně bychom tipovali, že si Sony nechá datum až na těsně kolem data vydání očekávaného Grand Theft Auto 6, které vyjde na konci roku 2025.

Nyní už se můžete mrknout na naše starší články kolem PS5 Pro, kde jsme se věnovali například hardwaru nebo, že ani Pro verze nedokáže (údajně) rozběhnout GTA 6 na 60FPS.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama