PlayStation 5 Pro: Venku je design konzole a nové detaily
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka PlayStation 5 Pro: Venku je design konzole a nové detaily

PlayStation 5 Pro: Venku je design konzole a nové detaily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

Důvěryhodný insider odhalil, jak bude vypadat PlayStation 5 Pro, kdy se očekává jeho představení, jaká by mohla být jeho cena a jaké novinky přinese.

Reklama

Již možná poslední dva roky se mluví o údajně vylepšené stávající konzoli PlayStation 5. Jak asi všichni předpokládáme vzhledem ke zkušenostem z minulosti, půjde o PlayStation 5 Pro, což nyní potvrdil i velmi důvěryhodný insider billbil-kun. Kromě této maličkosti se s fanoušky podělil také o obrázek, kam osobně načrtl vzhled samotné konzole. Designově by se neměla příliš změnit, znovu půjde o krásnou bílou barvu, černý střed a diodové nasvícení. Přední strana pak nabídne 2 USB-C zdířky a tlačítko ON/OFF. A to není vše, jsou tu i detaily o hardwaru. Tvarově je prý o něco tlustší než PlayStation 5 Slim.

PlayStation 5 Pro: Venku je design konzole a nové detaily
i Zdroj: X / billbil-kun

Již zhruba v polovině března se objevily první spekulace o hardwaru. Tvrdilo se, že PS5 Pro nabídne o 45% rychlejší rendering, 2-3X ray tracing (v některých případech 4X) nebo 8K rozlišení v budoucí SDK verzi. 

Nicméně na Redditu kolují i další střípky informací. PlayStation 5 Pro prý nabídne 2 TB SSD disk, v zahraničí hráče vyjde na 600 dolarů, a kdy, že má být vlastně představen? I na tom se insideři shodli. Společnost Sony prý v průběhu září uspořádá konferenci State of Play, kde bude PS5 Pro hlavním tématem. Přičemž k vydání má též dojít ještě letos.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama