Pomůžu vám nadabovat postavu v GTA 6, nabízí se Florida Joker Rockstaru
i Zdroj: Volně k užití Lawrence Sullivan / Rockstar Games
GTA 6 Novinka Pomůžu vám nadabovat postavu v GTA 6, nabízí se Florida Joker Rockstaru

Pomůžu vám nadabovat postavu v GTA 6, nabízí se Florida Joker Rockstaru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 2. 2024 17:00 1

Florida Joker už asi zjistil, že na společnosti Rockstar Games nevydělá ani dolar. A tak se nabídl, že alespoň namluví Jokera z Grand Theft Auto 6. Znovu ale i pohrozil.

Reklama

Říkáte, že jste dlouho neslyšeli nic o Floridském Jokerovi? Sám Lawrence Sullivan, jak se muž jmenuje, aktivně vysílá na svém Instagramu, sem tam něco hodí na TikTok. Nicméně vše už bylo ohrané, neustále vyzíval Rockstar Games, aby mu zaplatil několik milionů za ukradenou identitu, a nepřicházel s ničím novým. Ovšem jeho poslední video je přeci jen v něčem jiné.

Jeho poslední stream vyzíval k něčemu trochu odlišnému. Chce s Rockstarem spolupracovat a nabízí, že nadabuje postavu, která jej připomíná.

Vážně se vás nesnažím zažalovat. Chci nadabovat Jokera v GTA 6, lidi mě milují, každý mě zná. Přestaňte si semnou hrát, když budu muset, tak s právníky přijdu.

Florida Joker

Říkáte, že o Floridském Jokerovi slyšíte poprvé? Jde o bývalého kriminálníka žijícího v Miami. Když poprvé viděl úžasný trailer na očekávané Grand Theft Auto 6, všiml si v čase 0:41 muže, který jej připomíná. Ať už postavou, barevným hárem nebo tetováním přímo v obličeji, navíc mu Rockstar dal vězeňský mundůr, kterým je Florida Joker známý. 

Prakticky od této chvíle se Lawrence snaží na situaci vydělat. Nejprve žádal o 2 miliony dolarů, později o 5 a nedávno pak o 10, s tím, že pokud mu nepošlou šek, bude je žalovat. Právně však nemá žádnou šanci, a to ani navzdory tomu, že se Rockstar Games pravděpodobně mužem skutečně nechal inspirovat. Více z této kauzy zde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama