Populární budovatelskou hru Satisfactory si můžete zahrát v češtině
i Zdroj: Coffee Stain Studios
Češtiny do her Satisfactory Novinka Populární budovatelskou hru Satisfactory si můžete zahrát v češtině

Populární budovatelskou hru Satisfactory si můžete zahrát v češtině

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Populární Satisfactory konečně opustilo předběžný přístup! A co víc, venku je také již několikátá verze české lokalizace, kterou připravila Squiee.

Reklama

Budovatelská sandboxová strategie Satisfactory strávila poslední čtyři roky v předběžném přístupu. Za tu dobu si našla početnou herní komunitu a před několika málo dny vyšla v plné 1.0 verzi. A recenze prvních hráčů jsou velmi pozitivní, například na Steamu můžeme vidět označení “Velmi kladné”. Něco tomu ale přece jen chybí - podpora české lokalizace! 

O tu se naštěstí znovu postarala herní komunita. V tomto případě streamerka Squiee, která opět využila svých nástrojů a umělé inteligence, a vydala již několikátou verzi. Tu si zdarma můžete stáhnout na jejích stránkách. Je dost pravděpodobné, že se v následujících dnech či týdnech dočkáme další ruční korekce. K češtině následně dodává:

“Jedná se o strojový překlad do češtiny se základními ručními korekcemi. Pomocí několika algoritmů kombinuji překlady z vícero různých jazyků, kde se některé jazyky (např. němčina) využívají především k detekci gramatiky a kde to šlo i k automatickému skloňování, vykání, atp. Netvrdím, že je překlad dokonalý, ale měl by být kvalitativně výše, nežli běžné AI češtiny, které na internetu uvidíte.”

Satisfactory 

Satisfactory je sandboxová hra zaměřená na budování a automatizaci, kde hráči hrají roli zaměstnance korporace FICSIT. Příběh začíná přistáním na cizí planetě, kde musíš sbírat suroviny, budovat továrny a postupně automatizovat produkční procesy. Cílem je vytvořit efektivní výrobní linky a vyřešit logistické problémy, přičemž hráči prozkoumávají planetu a brání se místní fauně. Hra umožňuje jak solo, tak multiplayer, kde můžeš spolupracovat s ostatními hráči na ještě větších projektech. Hra je známá svou otevřeností a možností neomezené kreativity při stavbě továren a přepravních systémů.

Satisfactory vyšlo v plné verzi 10. září 2024 na PC se systémem Windows.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama