Porovnání skutečných a virtuálních tváří hráčů z EA Sports FC 24
i Zdroj: Canal+ Sport / EA Sports
EA Sports FC 24 Novinka Porovnání skutečných a virtuálních tváří hráčů z EA Sports FC 24

Porovnání skutečných a virtuálních tváří hráčů z EA Sports FC 24

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 9. 2023 15:00

Pamatujete na červenec, kdy se hráči doslova vysmáli vizuálu hráčů z EA Sports FC 24? Někteří je dokonce porovnávali s modely z The Sims. Je to ale opravdu tak špatné? Podívejte se na video, které porovnává skutečné a virtuální tváře těch nejlepších fotbalistů z Premier League.

Reklama

Už jen pouhé dva dny a hráči se budou moct ponořit do zbrusu nového dílu, fotbalového simulátoru od Electronic Arts. O hře jsme si toho v posledních měsících napsali hodně, nicméně dnes tu máme jedno porovnání, díky kterému můžeme vidět, jak vypadají modely ve hře oproti skutečným tvářím slavných fotbalistů. Jsou skutečně směšné, jak uvedli fanoušci při představení hry v červenci? To posuďte sami.

Vidět můžeme hned několik světově uznávaných hvězd, jako Erlinga Haalanda z Manchesteru City, Declana Rice z Arsenalu, Mohameda Salaha z Liverpoolu, Rashforda z Manchesteru United nebo Saku též z Arsenalu a další. Nám se modely tváří líbí, a co vám? Napište nám do komentářů. EA Sports FC 24 vyjde celosvětově již 29. září 2023 ve verzích PC, PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama