Vývoj GTA 6 míří do finále, tvůrci dostali nařízeno trávit více času v kancelářích
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Vývoj GTA 6 míří do finále, tvůrci dostali nařízeno trávit více času v kancelářích

Vývoj GTA 6 míří do finále, tvůrci dostali nařízeno trávit více času v kancelářích

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 2. 2024 16:00

Vývoj dlouho očekávané hry Grand Theft Auto 6 přechází do závěrečné fáze vývoje. Rockstar Games se snaží všechny zaměstnance nahnat do kanceláří a zakazuje home-office.

Reklama

Grand Theft Auto 6 vstupuje do závěrečné fáze vývoje, od dubna je potřeba pracovat 5 dnů v týdnů v kancelářích, žádný home-office," takto nějak měla znít zkráceně zpráva, kterou Rockstar Games rozeslalo svým zaměstnancům. S informací přišel velmi důvěryhodný insider Jason Schreier. Ten k této situaci dodává, že zaměstnanci nejsou ze zprávy zrovna nadšení. 

Cílem tohoto kroku je zajistit, že produktivita a bezpečnost budou zachovány na co nejvyšší úrovni před nadcházejícím spuštěním hry, jež je stále plánováno na rok 2025 pro platformy PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Nutno také připomenout, že se nedávno mluvilo o potenciálním datu vydání, který údajně cílí na první polovinu roku 2025. Tato zprávy by tomu nahrávala, přeci jen je to ještě rok do možného vydání. Stále ale raději počítejme s odkladem, GTA 6 bude jednou z největších her v dějinách, která potřebuje a zaslouží si dostatek času a péče.

Grand Theft Auto 6 nás vezme do Miami, které dobře známe už z dílu Vice City. Hráči se ujmou role hned dvou hratelných postav, muže a ženy, kteří vlastní několik unikátních schopností. Více o příběhu se dozvíme v průběhu letošního roku, nicméně pokud vás zajímají další podrobnosti a další zajímavosti ze zákulisí, potom sledujte GTA 6 v našem katalogu her.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama