Promrzlý survival Permafrost se připomíná novým trailerem a láká na demo
i Zdroj: Toplitz Productions
Permafrost Novinka Promrzlý survival Permafrost se připomíná novým trailerem a láká na demo

Promrzlý survival Permafrost se připomíná novým trailerem a láká na demo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Píše se rok 2035 a svět postihla mrazivá katastrofa. Permafrost je nový survival s otevřeným světem, který láká na novou upoutávku a demoverzi.

Reklama

V průběhu května jsme vám představili zbrusu novou příběhovou, postapokalyptickou survival hru Permafrost. Připravuje ji studio SpaceRocket Games a vydavatelství Toplitz Productions, kteří zároveň nyní lákají na demoverzi, ke kterému se hráči dostanou v průběhu očekávané akce Steam Next Fest. Festival demoverzí, kde hráči dostanou přístup k desítkám zajímavých titulů, odstartuje 14. října a potrvá do 21. října. My se vám však předem pokusíme přinést vlastní dojmy.

Dnes můžeme omrknout tak trochu zapomenutý trailer, který byl připraven během Gamescomu 2024. Zbrusu nová upoutávka nás vezme do promrzlého otevřeného světa, kde hráči musejí přežít nehostinné podmínky. K tomu nám pomůže stavba vlastní základny a hledání dalších zdrojů důležitých k žití.

Permafrost

V roce 2035 proměnilo apokalyptické kataklyzma náš svět v mrazivou pustinu známou jako Permafrost. V této zamrzlé říši visí existence lidstva na vlásku. Komunikace se rozpadla, společnost se rozpadla a přežití se stalo hlavním cílem. Ať už jde o lidi nebo zvířata, osamělé jedince nebo sjednocené skupiny, všichni čelí stejnému nelítostnému boji. Jako přeživší se vydáte do zbytků civilizace, budete se pohybovat v ledové krajině a bojovat o drahocenné zdroje.” Stojí v popisku hry.

Permafrost vyjde v průběhu roku 2025 v rámci předběžného přístupu. Nicméně nutno dodat, k early access nebude potřeba nějak nadupaná hardwarová sestava, vystačíte si s průměrným PC

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama