První pohled na hru Wonder Woman, uniklo několik obrázků a popisek
i Zdroj: Monolith Productions
Wonder Woman Novinka První pohled na hru Wonder Woman, uniklo několik obrázků a popisek

První pohled na hru Wonder Woman, uniklo několik obrázků a popisek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 6. 2024 09:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Na internet unikl oficiální popisek a několik konceptů z Wonder Woman. Nově se dozvídáme, že ve hře uvidíme i další známé postavy z DC univerza.

Reklama

Internetem posledních několik hodin koluje sada obrázků koncepčního umění z hry Wonder Woman. Podle všeho byly součástí oficiálního dokumentu, kde nechybí ani popisek hry pro investory. Popisek pak prozrazuje informace, na které čekáme již téměř tři dlouhé roky. Konečně víme něco málo o příběhu.

Wonder Woman je příběhová akční adventura od studia Monolith Productions. Mocná čarodějka Crice napadla vaší domovinu a vede armádu nejrůznějších monster. Nyní je na nás, abychom se vrátili domů a zachránili svět. Používejte božskou sílu k ochraně svého rodiště. V průběhu hry se setkáme s dalšími známými postavami DC Universe. Chybět nebude ani systém nemesis.

Je otázkou, proč WB Games a Monolith Productions stále veřejnosti Wonder Woman nepředstavily. Je však velmi pravděpodobné, že nedávné informace, kdy se tvrdilo, že vývoj neprobíhá příliš hladce, byly pravdivé. Každopádně bychom již nepočítali s původně avizovaným datem vydání pro rok 2024. 

Wonder Woman vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Níže už zmiňované obrázky. Ano, víme, nejsou zrovna dvakrát kvalitní, ale jde vůbec o první pohled na projekt Wonder Woman.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama