Rainbow Six: Siege tu může být věčně, říká ředitel Ubisoftu
i Zdroj: Ubisoft Montreal
Rainbow Six: Siege Novinka Rainbow Six: Siege tu může být věčně, říká ředitel Ubisoftu

Rainbow Six: Siege tu může být věčně, říká ředitel Ubisoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 2. 2024 09:00

Kreativní ředitel hry Rainbow Six: Siege se v jednom z rozhovorů vyjádřil k nástupci této taktické akce. Žádný se neplánuje, Siege tu může být napořád, řekl.

Reklama

Jestli se Ubisoftu něco podařilo, pak je to bezesporu taktická střílečka Rainbow Six: Siege, na které pracuje talentovaný tým z Montrealu (tvůrce úspěšných her jako Assassin's Creed, For Honor nebo Far Cry). I po více než osmi letech si hra stále udržuje velkou a aktivní komunitu, což tvůrci dobře vnímají a neustále přidávají nový obsah, aniž by měli v úmyslu s tímto přístupem přestat.

Skutečně věříme, že Rainbow Six: Siege je hra s neomezeným potenciálem, díky lidem, talentu a technologickým nástrojům, které dnes máme k dispozici. Je to hra, která může trvat navždy, neustále se rozvíjet a přinášet nové zážitky,

řekl kreativní ředitel Alexander Karpazis v jednom z rozhovorů. Ubisoft v současnosti bojuje, jejich plány jim příliš nevychází, zmínit musíme například několik zrušených her nebo nezájem o velmi drahou záležitost jménem Skull & Bones. Zapomenout nesmíme ani na tragické Rainbow Six: Extraction, které v první chvíli vypadalo náramně, výsledek ale nestál za nic.

Udržení Siege je tak pravděpodobně prioritou. Karpazis pak dodal, že: “Nebudu jmenovat konkrétní příklady, ale můžete vidět hry, které se pokoušely vytvořit pokračování, ale bohužel ztratily původní kouzlo, protože se snažily přepracovat každý jednotlivý prvek, který byl v první hře.

Popis Siege

Rainbow Six: Siege je taktická online střílečka, kde se hráči se zapojují do kompetitivních bojů 5 vs 5, kde jedna strana stojí za týmem operátorů z elitní protiteroristické jednotky Rainbow a na druhé straně jsou teroristé. Hra si zakládá na strategii, taktiku a spolupráci, přičemž každý operátor má unikátní schopnosti a vybavení, což přináší hlubokou vrstvu taktického plánování a hratelnosti.

Již brzy na mobilech..

V současné době se kromě Siege připravuje také mobilní verze “Rainbow Six Mobile”, která aktuálně prochází uzavřenou betaverzí. Zdali se ji někdy ještě dočkáme i u nás, není jasné, bohužel byla omezena jen pro několik států. 

Co se týče mobilní verze, příliš o ní nevíme, každopádně se mrkněte alespoň na gameplay záběry z roku 2022.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama