Skull & Bones nezažilo dobrý start: hru si nevyzkoušelo ještě ani milion hráčů
i Zdroj: Ubisoft Singapore
Skull & Bones Novinka Skull & Bones nezažilo dobrý start: hru si nevyzkoušelo ještě ani milion hráčů

Skull & Bones nezažilo dobrý start: hru si nevyzkoušelo ještě ani milion hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 2. 2024 12:25

I přesto, že je Skull & Bones dostupné zdarma, zdá se, že o hru není zájem. Podle důvěryhodného zdroje toto pirátské dobrodružství neoslovilo ani milion hráčů.

Reklama

Bylo to nekonečné čekání, někteří si dokonce možná mohli myslet, že Skull & Bones nikdy nevyjde, a nebylo by to žádným překvapením. Nicméně hra je konečně venku, sbírá první jak uživatelské, tak novinářské recenze a navíc, veřejnosti nabízí Free Trial, ve kterém můžete strávit až 8 hodin a udělat si vlastní názor, zdali se vyplatí do hry investovat.

Jak se však ukázalo, o Skull & Bones není zájem ani v případě, kdy jej Ubisoft nabízí zdarma. Podle důvěryhodného zdroje jménem Tom Henderson, se do hry nezapojil ještě ani milion hráčů. Pro Ubisoft, ačkoliv to ještě oficiálně nepřiznal, musí jít o obrovské zklamání a finanční selhání, které se zdaleka nemohlo zaplatit, a dlouho ještě nezaplatí.

Vývoj Skull & Bones měl skutečně stát více než 120 milionů dolarů
i Zdroj: Ubisoft Studio

Vývoj Skull & Bones měl skutečně stát více než 120 milionů dolarů

Spekulace z roku 2021 byla správná, Skull & Bones je pravděpodobně nejdražší hrou Ubisoftu v historii. Společnost již měla…

16. 6. 2023 10:00

Již v polovině minulého roku se objevilo několik informací ohledně vývoje hry. Tvrdí se, že Ubisoft do ní vložil extrémních více než 120 milionů dolarů. A právě proto hra stojí 70 dolarů ve standardní edici, za což je po právem kritizována. 

My jsme se zúčastnili několika testů, včetně toho posledního, který se prakticky od plné verze nelišil. A výsledek? Byli jsme zklamáni. Více si můžete přečíst v našem samostatném článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama