Red Dead Redemption je již připraven na Steamu, prozradila databáze
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption Remastered Novinka Red Dead Redemption je již připraven na Steamu, prozradila databáze

Red Dead Redemption je již připraven na Steamu, prozradila databáze

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Je jen otázkou času, kdy Rockstar Games oznámí PC verzi Red Dead Redemption. Jak se ukázalo, hra je už nějakou dobu v databázi Steamu, takže její vydání nebude daleko.

Reklama

Red Dead Redemption a PC verze, to je skoro jako nekonečný příběh. Kolik možná desítek článků v minulosti vzniklo, nevíme, nicméně naposledy jsme se možnému PC portu věnovali v polovině srpna, kdy se zmínka objevila přímo na stránkách PlayStationu, konkrétně se uvedlo: "Zažijte epická dobrodružství na divokém západě, která definovala celou generaci – nyní poprvé k dispozici na PC."  Bylo tak již víceméně jisté, že se skutečně chystá - což se nedalo říct po vydání “remasteru”, který nakonec vyšel jen na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, přestože několik insiderů se shodlo, že vyjde i na PC - nestalo se tak.

Ovšem dnes, po tomto zjištění je to téměř 100% potvrzené. Insider vystupující s přezdívkou Tez2 se s fanoušky na sociální síti X podělil o informaci, že Red Dead Redemption je již připravené na Steamu a dodal i odkaz. Ten nás skutečně přesměruje na aplikaci v databázi Steamu, ovšem prozatím se skrytým názvem. Co už ale není skryté, jsou data, kde se Red Dead Redemption 1 zmiňuje včetně hororového DLC.

Red Dead Redemption

Hlavním hrdinou je John Marston, bývalý psanec, který je donucen vládou najít a zlikvidovat své bývalé kumpány, aby mohl získat zpět svou rodinu. Hra nabízí obrovský otevřený svět plný přírodních scenérií, měst a osad inspirovaných divokým západem, mexickou revolucí a kolapsem zločineckých gangů. Příběh je zaměřen na vykoupení, loajalitu a následky násilí v době přechodu na moderní svět.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama