Red Dead Redemption míří na PC, doslova to zmiňuje přímo Sony
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption Novinka Red Dead Redemption míří na PC, doslova to zmiňuje přímo Sony

Red Dead Redemption míří na PC, doslova to zmiňuje přímo Sony

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydání legendární westernové akce Red Dead Redemption je za rohem. Na stránkách PlayStationu se objevilo: Již nyní a poprvé k dispozici na PC.

Reklama

Před více než rokem se poprvé objevila informace, že Rockstar Games chystá oznámení Red Dead Redemption Remastered, které dorazí na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nicméně po nějaké době přišlo velké zklamání, zejména pro PC hráče. Remaster byl nakonec vydán pouze na konzole. Přesto tu jistá naděje na PC port byla - sám šéf ji Take-Two ji nevyloučil, ale zároveň se k ní nechtěl vyjádřit. 

V polovině května byly odhaleny soubory, které znovu odkazovaly na PC verzi Red Dead Redemption, ovšem oznámení až dodnes nikde. Naštěstí tu však máme “nepozorné” administrátory PlayStationu, kteří do popisku v obchodě napsali: 

Zažijte epická dobrodružství na divokém západě, která definovala celou generaci – nyní poprvé k dispozici na PC.

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption je akční adventura zasazená do období konce divokého západu na přelomu 19. a 20. století. Hráči se ujímají role Johna Marstona, bývalého psance, který je donucen vládními agenty najít a zneškodnit členy svého bývalého gangu, aby ochránil svou rodinu. Příběh sleduje Marstonovu snahu vyrovnat se se svou minulostí, čelit nevyhnutelným změnám, které přináší civilizace, a vykoupit se ze svých hříchů. Hra je známá svým silným příběhem, morálními dilematy a autentickým zobrazením konce éry divokého západu.

Red Dead Redemption vyšlo nedávno na další platformy a aktuálně si jej můžeme zahrát na konzolích PlayStation, Xbox a Switch. Ve všech případech jde o remaster, který zahrnuje kompletní vydání včetně velmi kladně hodnoceného zombie DLC Undead Nightmare.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama