Rockstar Games možná naznačil datum vydání dalšího traileru k GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Rockstar Games možná naznačil datum vydání dalšího traileru k GTA 6

Rockstar Games možná naznačil datum vydání dalšího traileru k GTA 6

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Rockstar Games možná chytře ukryl datum vydání druhého traileru k GTA 6. Toto datum se objevilo v GTA Online během probíhajícího "pizza eventu".

Reklama

Již uplynula velmi dlouhá doba, co se Rockstar Games podělilo s fanoušky o detaily ohledně Grand Theft Auto 6 (GTA 6). A jinak tomu není ani tentokrát. Nicméně všímaví uživatelé sociálních sítí si možná všimli jednoho zajímavého detailu, kterým může být “nenápadný” teaser, který láká na druhý trailer k GTA 6.

Vydavatelství Rockstar Games představilo nový event pro GTA: Online, kde se můžete stát doručovatelem pizzy. Zkrátka, vezměte skútr, 3 pizzy, které bez problému a včas doručíte, a získáte 100 000 GTA $. Pokud doručíte 50 pizz, odemknete outfit Pizza This… Outfit. A právě během této upoutávky se na SPZ skútru možná objevilo datum 4. října, a my věříme, že náhoda to rozhodně nebude, co myslíte? První trailer jsme mohli vidět 5. prosince, je tedy na čase, aby se tvůrci nejočekávanější hry posledních let, podělili o nové detaily! 

GTA 6

GTA 6 nabídne dvě plně hratelné postavy, mezi kterými budeme moct plynule přepínat po vzoru GTA 5. Hráči se mohou těšit na desítky nejrůznějších questů a vedlejších aktivit, přičemž však příběh nemá být delší než 50 hodin

Grand Theft Auto 6 dorazí na podzim 2025, což je někdy mezi zářím až prosincem. Bohužel, stále platí, že vyjde pouze na konzole. PC verze má dorazit o něco později, nejčastěji se mluví o roku 2026.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama