Sea of Thieves je nejprodávanější hrou na PlayStation Store
i Zdroj: Rare Ltd.
Sea of Thieves Novinka Sea of Thieves je nejprodávanější hrou na PlayStation Store

Sea of Thieves je nejprodávanější hrou na PlayStation Store

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 3. 2024 15:00

Tohle Microsoft Xbox přesně potřeboval, ukázat svoji původně exkluzivní hru přímo mezi nejočekávanějšími hrami v konkurenčním obchodě PlayStationu.

Reklama

Byl tohle plán Xboxu? Pirátské dobrodružství patří mezi první hry na seznamu, které společnost Microsoft vydá na konkurenční konzole PlayStation 5. A prakticky ihned po spuštění předobjednávek se Sea of Thieves objevuje na předních příčkách mezi předobjednávkami, kde se střídá s očekávanou novinkou Dragon's Dogma 2. 

Tohle přesně Xbox potřeboval, ukázat pořádnou hru mezi všemi těmi hity, které hráči na konzolích PlayStation právě mohou vídat v obchodě Sony. PlayStation z toho rozhodně nadšený nebude, navíc jsme si všimli, že vydavatelem hry je “Microsoft”, zatím co v jiných obchodech můžeme vidět “Xbox Game Studios”, opravdu PlayStation úmyslně neoznačuje Xbox?

Sea of Thieves na PS Store
i Zdroj: Sony PlayStation
Sea of Thieves na PS Store

Sea of Theives dorazí na PlayStation 5 už 30. dubna 2024 a vyjde hned ve třech verzích. Navíc jsme se před několika hodinami dozvěděli, že nebude chybět podpora parádních vychytávek ovladače DualSense. A aby toho nakonec ještě nebylo málo, ke hraní režimu Safer Seas hráči nebudou potřebovat předplatné Xbox Game Pass a PlayStation Plus nebo že do hry míří nový anti-cheat.

Sea of Thieves je akční dobrodružná videohra, ve které hráči přebírají roli pirátů, kteří prozkoumávají otevřený svět plný exotických ostrovů, legendárních pokladů a nebezpečných mořských dobrodružství. Hra je zaměřena na spolupráci mezi hráči a umožňuje vytváření posádek, plavby na lodích, boje s ostatními hráči nebo lovení pokladů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama